20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

SERVOPLUS Șintereag îți pregătește mașina pentru vară, ca TU să te bucuri din plin de concediu!

A venit vara și noi ne pregătim de concedii. Dar și mașina are nevoie de o pregătire de vară. Las-o pe mâna profesioniștilor de la Servoplus Filadelfia Service. Băieții se vor ocupa cu dedicare de sistemul de climatizare, vor verifica lichidele ”vitale” ale autoturismului și vor face ”curățenia de primăvară” la interior.

A sosit ”luna lui cuptor”, și, în sfârșit, vara își intră în rol. Temperaturile cresc și, deși am așteptat-o, acum căutăm umbra și răcoarea.

Visăm  la concedii și la plimbările cu mașina în timp ce admirăm frumusețile naturii. Însă, așa cum noi ne pregătim de vară, și mașina noastră are nevoie de o pregătire.

Iar pentru călătorii în siguranță și cu mașina pregătită de vară, e neapărat să o lăsați pe mâna profesioniștilor de la ServoPlus Filadelfia Autoservice.

Cu dedicare și folosind produse de calitate, mașina ta va fi gata de drum.

În primul rând, cei de la SERVOPLUS se vor ocupa de verificarea, curățarea și încărcarea sistemului de climatizare.

Apropo, știai că Sistemul de climatizare ar trebui optimizat:

 • măcar de două ori pe an: și vara, și iarna?
 • dacă instalația de aer condiționat răcește foarte greu?
 • Dacă simți un miros neplăcut după pornirea AC?

Așa că, după ce mașina ta va trece prin mâinile băieților de la Servoplus:

 • Vei putea folosi instalația de AC în condiții optime
 • Se va elimina mirosul neplăcut din mașină
 • Se vor putea depista și remedia eventualele scurgeri sau pierderi de presiune
 • Cantitatea de Freon va fi adaptată modelului tău de mașină

DE REȚINUT– Aerul condiționat ar trebui să funcționeze CEL PUȚIN 5 – 10 minute, săptămânal, CHIAR ȘI IARNA.

De ce? Freonul este amestecat cu un lubrifiant special care asigură ungerea semeringurilor din țevile instalației. Dacă nu folosim sistemul de ungere, garniturile se crapă și nu mai sunt etanșe, iar freonul se evaporă. Asta înseamnă ca atunci când încep temperaturile ridicate, tu nu vei putea folosi aerul

condiționat din mașină, ceea ce este destul de neplăcut.

În al doilea rând, băieții de la Servoplus vor verifica lichidele mașinii

Pentru ca să te poți bucura de vară, de plimbări cu mașina prin natură, e nevoie ca ea să funcționeze optim. Așa că e important să NU LIPSEASCĂ niciuna din ”substanțele vitale” ale autoturismului tău.

În 10 minute, profesioniștii de la Servoplus îți vor verifica:

 • Lichidul de frână
 • Lichidul de servo
 • Uleiul de motor
 • Iichidul de parbriz

Apoi îți vor spune dacă toate sunt ok sau care ar trebui înlocuite. Și dacă-ți dai acordul, se vor și ocupa de înlocuirea lor.

În al treilea rând, băieții se vor ocupa de INTERIOR

În sezonul cald este important să cureți puțin și tapițeria mașinii tale. Dacă nu ai făcut

aceasta la începutul sezonului cald, nu este târziu să iei în calcul această operațiune acum,

altfel, la sfârșitul verii va fi foarte îmbâcsită. E ca și cum ai face o curățenie de primăvară!” transmit profesioniștii de la Servoplus Filadelfia Service.

Așadar, tu pregătește-ți concediul, că mașina pentru vară și călătorii ți-o pregătesc cei de la Servoplus Filadelfia Service.

Îi găsești pe DN 17, la ieșirea din Șintereag spre Beclean, pe partea dreaptă.  Fă-ți o programare la ei, la numărul de telefon 0263.35.11.66 sau pe adresa de e-mail [email protected].

Iar ca să fii la curent cu serviciile și ofertele pe care le au, apreciază pagina de Facebook: Servoplus Filadelfia Autoservice, sau intră pe site-ul https://servoplus.ro/

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!