16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Și-a amenințat soția, iar la câteva ore distanță a încălcat ordinul de protecție

Un bistrițean așteaptă verdictul instanței cu privire la soarta lui în următoarele zile. Ieri, în jurul amiezii, soția sa a cerut intervenția polițiștilor. La câteva ore distanță, bărbatul a mers din nou nervos acasă, încălcând ordinul de protecție.

Încă un caz de violență în familie, finalizat cu un bărbat reținut în doar câteva ore.

Ieri, la ora 13:15, o bistrițeancă de 40 de ani a solicitat ajutorul polițiștilor. Soțul ei, cu care este în proces de divorț, a agresat-o verbal, a ameninţat-o cu acte de violenţă și i-a aruncat hainele în stradă.

„La faţa locului, ca urmare a întocmirii formularului de evaluare a riscurilor, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis ordin de protecţie provizoriu și au întocmit dosar penal pentru amenințare”, explică reprezentanții IPJ BN.

După cinci ceasuri de la emiterea ordinului, bărbatul s-a prezentat din nou la locuința comună și a încercat să intre în casă. Astfel, a încălcat ordinul provizoriu de protecție.

„Polițiștii au intervenit prompt, au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore și efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu”, anunță IPJ BN într-un comunicat.

Astăzi, bărbatul de 46 de ani din Bistrița va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.