18.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 29, 2022

Și-a descărcat nervii pe coșul de gunoi și a fost bun de plată!

Coș de gunoi vandalizat, o bancă stricată, sensul giratoriu distrus. Vinovații au fost identificați de polițiști și au fost puși la plată. CÂT au avut de scos din buzunare pentru faptele făcute:

S-au enervat, au fost neatenți sau s-au grăbit…și au făcut stricăciuni. Polițiștii i-au identificat și acum sunt buni de plată!

S-a enervat pe…coșul de gunoi

Un bărbat din Beclean s-a enervat și s-a gândit să-și descarce nervii tocmai pe un coș de gunoi. Polițiștii l-au văzut și l-au taxat.

”În jurul orelor 17:30, numitul B.  Ş.G. (domiciliat în oraşul Beclean), a fost surprins în faţa unui imobil de pe str. Gheorghe Şincai, în timp ce lovea cu piciorul un coş de gunoi stradal. Pentru fapta comisă i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 230 lei” explică polițiștii.

N-a învârtit bine de volan și a stricat sensul giratoriu

Un sucevean a reușit performanța de a strica sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Moldovei cu Lucian Blaga. Nu a oprit, ci și-a continuat drumul, fiind identificat ulterior.

Numitului A.  F.C. (domiciliat în municipiu Suceava), i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 500 lei. La o dată anterioară, aflându-se la volanul unui autovehicul, în urma unei manevre defectuoase a deteriorat scuarul din mijlocul intersecţiei Calea Moldovei cu str. Lucian Blaga. Acesta a părăsit locul faptei, fiind ulterior depistat în trafic de către o persoană de sex masculin” se arată în raportul Poliției Locale.

N-a fost atent și a stricat o bancă

S-a întâmplat pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Un bărbat a lovit cu mașina o bancă, stricând-o. Acum trebuie să plătească reparațiile.

Cu avertisment scris, a fost sancţionat contravenţional numitul D.  N.-V. (domiciliat în municipiul Bistriţa). Acesta, în urma unei manevre defectuoase de întoarcere, executate cu autovehiculul, a acroşat involuntar o bancă, amplasată în zona pietonală, deteriorând-o. Cazul a fost semnalat D.S.P.-din cadrul primăriei în vederea recuperării prejudiciului” explică polițiștii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...