25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

FOTO: Dragoste mare-ntre două autoutilitare de BN! Au ieșit la plimbare…pe arătură!

Totul s-a întâmplat în localitatea Cășeiu, pe DN 1C. O autoutilitară cu numere de BN a văzut venind de pe contrasens o altă autoutilitară. Dragostea fiind mare, a făcut mutarea: i-a tăiat calea și au ieșit la plimbare…pe câmp!

Dacă mulți se îndoiau de „gaura din perdea îndrăgostită de superba Dacie crem”, uite că dragostea între obiecte… există.

Altfel, cum se poate explica faptul că două autoutilitare, una albă și una galbenă, au ieșit la plimbare… pe câmp?

Totul s-a întâmplat pe DN 1C, în localitatea Cășeiu.

O autoutilitară galbenă, care circula pe directia Dej-Baia Mare, a văzut cum de pe contrasens se apropie o alta, albă, dar tot cu numere de BN. Dragostea a fost mare, așa că aceasta i-a tăiat calea și a scos-o la plimbare… pe câmp!

Conform celor de la Dejeanul.ro, șoferii nu au avut de suferit prea mult de pe urma atracției dintre cele două mașini. Așa că și-au rezolvat lucrurile amiabil.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: