13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

FOTO: Dragoste mare-ntre două autoutilitare de BN! Au ieșit la plimbare…pe arătură!

Totul s-a întâmplat în localitatea Cășeiu, pe DN 1C. O autoutilitară cu numere de BN a văzut venind de pe contrasens o altă autoutilitară. Dragostea fiind mare, a făcut mutarea: i-a tăiat calea și au ieșit la plimbare…pe câmp!

Dacă mulți se îndoiau de „gaura din perdea îndrăgostită de superba Dacie crem”, uite că dragostea între obiecte… există.

Altfel, cum se poate explica faptul că două autoutilitare, una albă și una galbenă, au ieșit la plimbare… pe câmp?

Totul s-a întâmplat pe DN 1C, în localitatea Cășeiu.

O autoutilitară galbenă, care circula pe directia Dej-Baia Mare, a văzut cum de pe contrasens se apropie o alta, albă, dar tot cu numere de BN. Dragostea a fost mare, așa că aceasta i-a tăiat calea și a scos-o la plimbare… pe câmp!

Conform celor de la Dejeanul.ro, șoferii nu au avut de suferit prea mult de pe urma atracției dintre cele două mașini. Așa că și-au rezolvat lucrurile amiabil.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: