1.9 C
Bistrița
miercuri, decembrie 1, 2021

FOTO: Dragoste mare-ntre două autoutilitare de BN! Au ieșit la plimbare…pe arătură!

Totul s-a întâmplat în localitatea Cășeiu, pe DN 1C. O autoutilitară cu numere de BN a văzut venind de pe contrasens o altă autoutilitară. Dragostea fiind mare, a făcut mutarea: i-a tăiat calea și au ieșit la plimbare…pe câmp!

Dacă mulți se îndoiau de „gaura din perdea îndrăgostită de superba Dacie crem”, uite că dragostea între obiecte… există.

Altfel, cum se poate explica faptul că două autoutilitare, una albă și una galbenă, au ieșit la plimbare… pe câmp?

Totul s-a întâmplat pe DN 1C, în localitatea Cășeiu.

O autoutilitară galbenă, care circula pe directia Dej-Baia Mare, a văzut cum de pe contrasens se apropie o alta, albă, dar tot cu numere de BN. Dragostea a fost mare, așa că aceasta i-a tăiat calea și a scos-o la plimbare… pe câmp!

Conform celor de la Dejeanul.ro, șoferii nu au avut de suferit prea mult de pe urma atracției dintre cele două mașini. Așa că și-au rezolvat lucrurile amiabil.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.