20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Și-a improvizat un sistem ca să poată copia la examenul pentru permisul auto! S-a ales cu dosar penal

Un tânăr de aproape 30 de ani s-a prezentat la examenul pentru obținerea permisului. Deși a promovat proba scrisă, s-a ales cu dosar penal. Acesta și-a improvizat un sistem care să-l ajute să copieze. CE a făcut:

Un tânăr din Maieru s-a prezentat joi la Serviciul Permise Auto pentru a susține examenul scris.

S-a așezat la calculator și a început să bifeze răspunsurile corecte. Unul dintre supraveghetorii DRPCIV Bistrița-Năsăud l-a văzut că are un comportament ciudat. Tânărul se tot apropia și depărta de monitor. Așa că după ce s-a ridicat de pe scaun, bucuros că a luat examenul, a fost…percheziționat.

Pe burtă, sub tricou, măiereanul avea lipite două telefoane mobile. Iar în ureche avea o cască bluetooth.

Supraveghetorii DRPCIV Bistrița-Năsăud au transmis polițiștilor cele sesizate.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals informatic și divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: