22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

Și-a sechestrat soția, iar acum a ajuns în arest!

Un  bistrițean își va petrece următoarea lună după gratii. Asta după ce și-a agresat soția și a închis-o într-o încăpere. Ba i-a distrus și telefonul mobil.

La finele săptămânii trecute, o bistrițeancă a trăit clipe de groază.

Mai exact, joi seara, soțul ei a amenințat-o și a lovit-o. Apoi a închis-o într-o încăpere și i-a distrus și telefonul mobil.

Vineri dimineața, femeia a anunțat poliția cu privire la cele întâmplate. În  urma verificărilor, polițiștii au decis să-l rețină pe bărbat, pentru 24 de ore.

Totuși, oamenii legii au fost de părere că trebuie luate mai multe măsuri, așa că l-au prezentat instanței de judecată, care l-a trimis pentru o lună după gratii.

La data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 57 de ani, din Bistrița, pe care îl cercetează pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă în familie, distrugere şi amenințare.

Ulterior, a fost prezentat magistraților care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. În fapt, în dimineața de 19 martie a.c., o femeie de 54 de ani din Bistrița a sesizat faptul că, în seara de 18 martie, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul ei, un bărbat de 57 de ani, a fost agresată fizic și amenințată de către acesta.

Totodată, în timpul agresiunii, bărbatul i-a distrus telefonul mobil și a închis-o într-o încăpere a locuinței. Cazul se află în instrumentarea polițiștilor Biroului de Investigații Criminale care continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița”, se precizează în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...