12.3 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Și-a sechestrat soția, iar acum a ajuns în arest!

Un  bistrițean își va petrece următoarea lună după gratii. Asta după ce și-a agresat soția și a închis-o într-o încăpere. Ba i-a distrus și telefonul mobil.

La finele săptămânii trecute, o bistrițeancă a trăit clipe de groază.

Mai exact, joi seara, soțul ei a amenințat-o și a lovit-o. Apoi a închis-o într-o încăpere și i-a distrus și telefonul mobil.

Vineri dimineața, femeia a anunțat poliția cu privire la cele întâmplate. În  urma verificărilor, polițiștii au decis să-l rețină pe bărbat, pentru 24 de ore.

Totuși, oamenii legii au fost de părere că trebuie luate mai multe măsuri, așa că l-au prezentat instanței de judecată, care l-a trimis pentru o lună după gratii.

La data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 57 de ani, din Bistrița, pe care îl cercetează pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă în familie, distrugere şi amenințare.

Ulterior, a fost prezentat magistraților care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. În fapt, în dimineața de 19 martie a.c., o femeie de 54 de ani din Bistrița a sesizat faptul că, în seara de 18 martie, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul ei, un bărbat de 57 de ani, a fost agresată fizic și amenințată de către acesta.

Totodată, în timpul agresiunii, bărbatul i-a distrus telefonul mobil și a închis-o într-o încăpere a locuinței. Cazul se află în instrumentarea polițiștilor Biroului de Investigații Criminale care continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița”, se precizează în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.