12 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Chef Elena Rus a deschis un punct gastronomic local la Tiha Bârgăului

Chef Elena Rus a deschis unul dintre primele puncte gastronomice locale din Bistrița-Năsăud. Acesta este în localitatea Tiha Bârgăului și are o capacitate de 12 persoane, care vor avea parte de preparate culinare după rețete specifice zonei.

De chef Elena Rus sigur vă aduceți aminte de la showul culinar Chefi la Cuțite și mai apoi de la emisiunea lui Horia Vârlan, Alege Rețeta Națională. Aceasta a dezvoltat unul dintre primele puncte gastronomice locale din județ în localitatea unde trăiește – Tiha Bârgăului.

Acolo, turiștii și cei care vor o experiență culinară autentică românească pot să servească masa, după rețete specifice zonei. Capacitatea punctului gastronomic local dezvoltat de Elena Rus este de 12 persoane.

Printre cei care au promovat acest model de business, care este mai ușor de pus în practică decât un restaurant, de exemplu, se numără și vicepreședintele Consiliului Județean Camelia Tabără.

„Elementele dosarului de autorizare sunt cu mult mai simple decât cele ale unui restaurant și multe gospodării din județul nostru ar putea face acest lucru. Într-o perioadă în care așteptăm ca mulți drumeți să ne treacă pragul, micii întreprinzători interesați pot îndrăzni la o asemenea alternativă”, notează Camelia Tabără.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...