11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

VIDEO – Deputatul Daniel Suciu: „Am depășit cu mult limita”

„Este simplu: dacă timp de 10-15 ani, folosești aceeași rețetă și vezi că nu funcționează este clar că trebuie să schimbi ceva”, a precizat deputatul Daniel Suciu, prezent în studioul Bistrițeanul Live.

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, deputatul Daniel Suciu s-a referit și la problema gunoaielor aruncate pe marginea râurilor.

Acesta a subliniat că ar trebui cel mai probabil să se schimbe legislația, pentru ca pedepsele să fie înăsprite, adăugând că ar merita acordată mai multă putere și autorităților locale – când vine vorba de măsuri coercitive.

Am depășit cu mult limita pe care nu trebuia s-o depășim. Noi vorbim de vouchere de vacanță, ne dorim să înflorească turismul – dar nu prea avem cartea de vizită care să ne și recomande să facem acest lucru…

Orice învăț are și un dezvăț. Nu sunt adeptul show-ului… Sunt adeptul amenzilor foarte mari. Dacă e nevoie de 100 de angajați în plus la Sistemul de Gospodărire a Apelor, hai să angajăm 100 de oameni în plus! Și să tăiem de la alte companii naționale care taie frunze la câini…”, a mai spus deputatul Daniel Suciu.

Alte detalii despre activitatea parlamentară a deputatului Daniel Suciu puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/bbn1WQ1ZslA” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...