8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO – Deputatul Daniel Suciu: „Am depășit cu mult limita”

„Este simplu: dacă timp de 10-15 ani, folosești aceeași rețetă și vezi că nu funcționează este clar că trebuie să schimbi ceva”, a precizat deputatul Daniel Suciu, prezent în studioul Bistrițeanul Live.

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, deputatul Daniel Suciu s-a referit și la problema gunoaielor aruncate pe marginea râurilor.

Acesta a subliniat că ar trebui cel mai probabil să se schimbe legislația, pentru ca pedepsele să fie înăsprite, adăugând că ar merita acordată mai multă putere și autorităților locale – când vine vorba de măsuri coercitive.

Am depășit cu mult limita pe care nu trebuia s-o depășim. Noi vorbim de vouchere de vacanță, ne dorim să înflorească turismul – dar nu prea avem cartea de vizită care să ne și recomande să facem acest lucru…

Orice învăț are și un dezvăț. Nu sunt adeptul show-ului… Sunt adeptul amenzilor foarte mari. Dacă e nevoie de 100 de angajați în plus la Sistemul de Gospodărire a Apelor, hai să angajăm 100 de oameni în plus! Și să tăiem de la alte companii naționale care taie frunze la câini…”, a mai spus deputatul Daniel Suciu.

Alte detalii despre activitatea parlamentară a deputatului Daniel Suciu puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/bbn1WQ1ZslA” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.