12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

VIDEO – Deputatul Daniel Suciu: „Am depășit cu mult limita”

„Este simplu: dacă timp de 10-15 ani, folosești aceeași rețetă și vezi că nu funcționează este clar că trebuie să schimbi ceva”, a precizat deputatul Daniel Suciu, prezent în studioul Bistrițeanul Live.

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, deputatul Daniel Suciu s-a referit și la problema gunoaielor aruncate pe marginea râurilor.

Acesta a subliniat că ar trebui cel mai probabil să se schimbe legislația, pentru ca pedepsele să fie înăsprite, adăugând că ar merita acordată mai multă putere și autorităților locale – când vine vorba de măsuri coercitive.

Am depășit cu mult limita pe care nu trebuia s-o depășim. Noi vorbim de vouchere de vacanță, ne dorim să înflorească turismul – dar nu prea avem cartea de vizită care să ne și recomande să facem acest lucru…

Orice învăț are și un dezvăț. Nu sunt adeptul show-ului… Sunt adeptul amenzilor foarte mari. Dacă e nevoie de 100 de angajați în plus la Sistemul de Gospodărire a Apelor, hai să angajăm 100 de oameni în plus! Și să tăiem de la alte companii naționale care taie frunze la câini…”, a mai spus deputatul Daniel Suciu.

Alte detalii despre activitatea parlamentară a deputatului Daniel Suciu puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/bbn1WQ1ZslA” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...