23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

VIDEO – Deputatul Daniel Suciu: „Am depășit cu mult limita”

„Este simplu: dacă timp de 10-15 ani, folosești aceeași rețetă și vezi că nu funcționează este clar că trebuie să schimbi ceva”, a precizat deputatul Daniel Suciu, prezent în studioul Bistrițeanul Live.

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, deputatul Daniel Suciu s-a referit și la problema gunoaielor aruncate pe marginea râurilor.

Acesta a subliniat că ar trebui cel mai probabil să se schimbe legislația, pentru ca pedepsele să fie înăsprite, adăugând că ar merita acordată mai multă putere și autorităților locale – când vine vorba de măsuri coercitive.

Am depășit cu mult limita pe care nu trebuia s-o depășim. Noi vorbim de vouchere de vacanță, ne dorim să înflorească turismul – dar nu prea avem cartea de vizită care să ne și recomande să facem acest lucru…

Orice învăț are și un dezvăț. Nu sunt adeptul show-ului… Sunt adeptul amenzilor foarte mari. Dacă e nevoie de 100 de angajați în plus la Sistemul de Gospodărire a Apelor, hai să angajăm 100 de oameni în plus! Și să tăiem de la alte companii naționale care taie frunze la câini…”, a mai spus deputatul Daniel Suciu.

Alte detalii despre activitatea parlamentară a deputatului Daniel Suciu puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/bbn1WQ1ZslA” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: