5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Și-au dat jos hainele de salvatori și s-au îmbrăcat în ajutoarele Moșului pentru copii și bunici

Angajații și voluntarii de la Ambulanță au lăsat, pentru câteva clipe, hainele de salvatori și le-au îmbrăcat pe cele de ajutoare ale Moșului. Apoi, încărcați de daruri, au mers la copiii și bunicii din centrele din Bistrița.

Se apropie Crăciunul și mai mult ca oricând, inimile ni se îndreaptă spre cei sărmani. Bucuria noastră e mai mare de sărbători dacă știm că am adus bucurie altora.

Chiar și salvatorii au dorit să lase hainele de eroi deoparte și să le îmbrace pe cele ale ajutoarelor Moșului.

Din timp, angajații și voluntarii Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița – Năsăud s-au mobilizat și au strâns saci cu haine, jucării și bani din care au cumpărat alimente, fructe și dulciuri.

Le-au pus frumos în pungi, iar în această dimineață, încărcați de daruri, au poposit la Centrul pentru Protecția Copilului și Centrul pentru Persoane Vârstnice Bistrița.

Copiii și bunicii au fost peste măsură de încântați de vizita neașteptată.

Apoi, ajutoarele Moșului au mers la Târlișua, la copiii a căror casă a ars zilele trecute, în urma unei explozii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!