-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Silviu Rus (PER BN): „Cred că, la 30 de ani de la Revoluție, nu votăm afișe photoshopate sau clipuri mieroase”

Silviu Rus (PER Bistrița-Năsăud):  Se apropie sfârșitul campaniei electorale. O campanie fadă, goală și neinteresantă. Marii lideri se ascund în spatele aparatelor de partid, după cum era de așteptat și fac un joc politic pe bani mulți. Stați liniștiți o să-i recupereze”, a remarcat Silviu Rus, candidatul Partidului Ecologist Român Bistrița-Năsăud.

Silviu Rus (PER Bistrița-Năsăud) consideră că – fără o dezbatere între candidați – bistrițenii sunt condamnați să voteze fiecare ce a înțeles.

Refuzul sistematic al dezbaterii electorale este un înspăimântător semnal de alarmă cu privire la viața noastră publică, un pumn în gura democrației, al libertății de exprimare și al libertății de a alege, susține Silviu Rus.

Calculele cinice ale marilor partide ne fac să uităm că suntem o societate vie. Ele ne forțează să credem că totul s-a sfârșit, că ei deja au câștigat. Eu cred că, la 30 de ani de la revoluție, nu votăm / votați afișe photoshopate sau clipuri mieroase produse de agențiile de publicitate.

Vreau să cred că votăm / votați oameni în carne și oase, cu un discurs mai bun sau mai prost, cu idei mai bune sau mai rele, dar realizabile și REALE”, afirmă Silviu Rus.

Silviu Rus se întreabă, totodată – Cum ar fi ca toate meciurile de fotbal să se joace la masa verde? Cum ar arăta un concert fără formație? Ați plăti bilet pentru așa ceva?

Dezbaterea electorală nu este un moft, este un element fundamental al societăților democratice! Dragi contracandidați Silvia Galben, Emil Radu Moldovan, Stelian Dolha și Mircea Talos – vă invit să nu-i insultăm pe cei decedați în 89 și să organizăm cu toții o dezbatere reală, frumoasă și de bun simț! Joi, 24 septembrie, este o zi potrivită!!!”, propune Silviu Rus, candidatul PER Bistrița-Năsăud la funcția de președinte al Consiliului Județean.

(Articol electoral comandat de Partidul Ecologist Român – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200195)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: