15.1 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

ȘOC: Președintele ANAF lovește la Bistrița! Marius Negrea, directorul adjunct al AFP BN, mutat la Cluj

După 13 ani în care a condus mai mereu de pe locul 2 Administrația Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, cotat ca unul dintre cei mai buni profesioniști din instituție, economistul Marius Negrea este scos din schema AFP BN de noul președinte al ANAF, Mihaela Triculescu. Aceasta a semnat vineri un ordin prin care Marius Negrea este transferat la Cluj, începând de astăzi.

Mihaela Triculescu, numită președinte ANAF la începutul lunii ianuarie de Viorica Dăncilă, face valuri în instituție. Vineri, președintele ANAF a schimbat dintr-un foc 19 șefi de vamă, ordinul emis de Triculescu vizând reorganizări în 20 de structuri fiscale. Una dintre ele a fost la nivelul Administrației Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, unde Marius Negrea, director adjunct al instituției și cu responsabilități pe linie de Control, a fost transferat la Cluj, pe un post inferior, respectiv director adjunct la AFP Cluj, ca șef adjunct Administrație Colectare, o funcție inferioară față de cea avută la Bistrița.

Mișcarea este cel puțin surprinzătoare, Marius Negrea fiind unul dintre cei mai apreciați profesioniști din fruntea AFP BN, care de mai bine de 13 ani a condus instituția de pe locul 2, declinând nu o dată să preia șefia Finanțelor, atribuită și pe criterii politice în ultimii ani.

Economistul Marius Negrea a confirmat informația pentru Bistrițeanul.ro, părând și el uimit de mișcarea surpriză, despre care a spus că este temporară. Discret ca întotdeauna, Negrea a refuzat să facă alte comentarii, spunând doar că „ordinul a fost semnat vineri, de astăzi sunt la Cluj”.

Locul său de la AFP BN a fost ocupat tot prin ordinul președintelui ANAF de Marius Ilieșiu, fost șef adjunct Colectare la AFP BN, postul ocupat de acesta fiind deocamdată liber.  

Mihaela Triculescu a fost numită la conducerea ANAF la începutul acestui an, după ce Ionuţ Mişa a fost demis pe motiv că Fiscul nu a avut suficiente încasări pe timpul mandatul său.

Foto: Timponline.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?