20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

ȘOC: Președintele ANAF lovește la Bistrița! Marius Negrea, directorul adjunct al AFP BN, mutat la Cluj

După 13 ani în care a condus mai mereu de pe locul 2 Administrația Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, cotat ca unul dintre cei mai buni profesioniști din instituție, economistul Marius Negrea este scos din schema AFP BN de noul președinte al ANAF, Mihaela Triculescu. Aceasta a semnat vineri un ordin prin care Marius Negrea este transferat la Cluj, începând de astăzi.

Mihaela Triculescu, numită președinte ANAF la începutul lunii ianuarie de Viorica Dăncilă, face valuri în instituție. Vineri, președintele ANAF a schimbat dintr-un foc 19 șefi de vamă, ordinul emis de Triculescu vizând reorganizări în 20 de structuri fiscale. Una dintre ele a fost la nivelul Administrației Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, unde Marius Negrea, director adjunct al instituției și cu responsabilități pe linie de Control, a fost transferat la Cluj, pe un post inferior, respectiv director adjunct la AFP Cluj, ca șef adjunct Administrație Colectare, o funcție inferioară față de cea avută la Bistrița.

Mișcarea este cel puțin surprinzătoare, Marius Negrea fiind unul dintre cei mai apreciați profesioniști din fruntea AFP BN, care de mai bine de 13 ani a condus instituția de pe locul 2, declinând nu o dată să preia șefia Finanțelor, atribuită și pe criterii politice în ultimii ani.

Economistul Marius Negrea a confirmat informația pentru Bistrițeanul.ro, părând și el uimit de mișcarea surpriză, despre care a spus că este temporară. Discret ca întotdeauna, Negrea a refuzat să facă alte comentarii, spunând doar că „ordinul a fost semnat vineri, de astăzi sunt la Cluj”.

Locul său de la AFP BN a fost ocupat tot prin ordinul președintelui ANAF de Marius Ilieșiu, fost șef adjunct Colectare la AFP BN, postul ocupat de acesta fiind deocamdată liber.  

Mihaela Triculescu a fost numită la conducerea ANAF la începutul acestui an, după ce Ionuţ Mişa a fost demis pe motiv că Fiscul nu a avut suficiente încasări pe timpul mandatul său.

Foto: Timponline.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.