31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Un șofer fără permis a încercat să scape de probleme cu 100 de euro. Faza a fost surprinsă de body-cam-ul polițistului

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost trimis în judecată pentru dare de mită și conducerea unui vehicul fără permis de conducere după ce a încercat să convingă polițiștii să „închidă ochii” cu 100 de euro. Momentul a fost surprins de body-cam-ul unuia dintre membrii echipajului.

La sfârșitul lunii august, prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a emis rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată  a unei persoane fără calitate specială pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt la data de 20.07.2023 un echipaj de poliție din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud – Biroul Rutier a oprit în trafic un conducător auto care a fost surprins, cu aparatul radar, circulând cu o viteză peste limita admisă de lege pentru porțiunea de drum respectivă. În urma verificărilor s-a constatat că persoana în cauză are dreptul de a conduce autovehicule suspendat motiv pentru care a fost condusă la sediul I.P.J. Bistrița-Năsăud pentru continuarea cercetărilor. Cu această ocazie conducătorul auto a oferit polițistului o bancnotă de 100 de euro, cu scopul de a-l determina să nu-și îndeplinească atribuțiile de serviciu, respectiv să nu constate infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere„, se precizează într-un comunicat de presă remis de DGA.

Agentul de poliție a refuzat „propunerea” șoferului și a sesizat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, astfel că s-a ales cu dosar penal, iar ulterior a fost trimis în judecată.

Tot momentul a fost înregistrat cu dispozitivul body-cam din dotarea unuia dintre membrii echipajului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.