-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Aquabis: Avarie, în Budacu de Jos. Se întrerupe apa potabilă în Beclenuț și Coldău, în 15 septembrie

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță lipsă presiune sau chiar lipsă apă,  astăzi  13  septembrie 2023,  începând cu ora 10.15 până la ora 14.00 (estimativ) în localitatea Budacu de Jos.

Începând cu ora 13.30 până la ora 15.00 (estimativ) se întrerupe apa potabilă în Șintereag.

Între orele 15.15 – 18.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Teaca, pe străzile Gheorghe Doja și Mihai Eminescu – TOTAL.

Din cauza faptului că sistemul de alimentare cu apă este suprasolicitat în această perioadă, procesul de acumulare a apei în rezervoare este afectat.

Aquabis anunță sistarea furnizării apei potabile astăzi, 13 Septembrie, de la  ora 14.30 până la ora 18.00, în localitățile Satu Nou , Petriș, Orheiu Bistriței, Jelna, Valea Jelnei înspre Jelna,  Budacu de Jos, Buduș, Simionești și Monariu,  interval necesar pentru ca nivelul apei din rezervoare să atingă cote optime.

Pentru ca nivelul apei din rezervoare să atingă cote optime – se întrerupe apa potabilă în  localitățile enumerate mai sus și de la orele 22.00, până mâine 14 septembrie 2023 la ora 06.00.

Reiterăm rugămintea de a folosi apa potabilă provenită din rețeaua publică cu prudență și responsabilitate, îndeosebi în această perioadă, doar în scopuri esențiale – pentru băut, nevoi igienico-sanitare și casnice, și de a evita sau reduce frecvența acțiunilor precum irigații, spălarea trotuarelor, umplerea piscinelor”, transmite Aquabis. 

Se va întrerupe apa și în Beclenuț și Coldău:

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...