10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Bike challenge, semimaraton, cros și cursă pentru copii la Semimaratonul Mocăniței

Pregătirile pentru cea de-a treia ediție a Semimaratonului Mocăniței – programat pentru data de 14 octombrie, la Castelul Teleki din Posmuș – sunt în toi. Anul acesta concurenții se vor putea întrece în cadrul unei probe noi – Mocănița Bike Challenge.

Alergare, ciclism, aventură și bucurie. Toate aceste lucruri îi așteaptă pe participanții la cea de-a treia ediție a Semimaratonului Mocăniței.

Semimaratonul Mocăniței ediția a III-a este mai mult decât o cursă de alergare! Este o experiență unică care vă va oferi ocazia de a explora frumusețea zonei și de a vă testa limitele fizice și mentale”, spun voluntarii Asociației Mocănița Transilvaniei. 

Anul acesta, concurenții vor avea posibilitatea să se întreacă în cadrul a 4 competiții:

Semimaraton – 23 km
Cros – 10 km
Mocănița bike challenge – 35 km
Cursa Copiilor – 1 km.

Traseul vă oferă o priveliște uimitoare asupra dealurilor, livezilor, viilor, lacurilor și pădurilor din arealul Mocăniței Transilvaniei”, mai precizează organizatorii.

Concurenții vor întâlni pe traseu puncte de hidratare și alimentare, iar la sosire se vor bucura de o masă delicioasă și de o atmosferă festivă.

Edițiile trecute au adunat un număr mare de concurenți, unii veniți chiar și de peste hotare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!