13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Două furturi dintr-un supermarket din Bistrița: Unul s-a lăsat cu scandal, al doilea cu dosar penal din cauza unui aparat de ras

Jandarmii au intervenit la două cazuri de furt, ieri, din același supermarket. Incidentele au avut loc la nici șase ore distanță. Prima dată a fost vorba de trei bărbați din Iași, iar a doua oară, o tânără din Viișoara.

Două incidente ierim, la nici 6 ore distanță, într-un supermarket din Bistrița. La ambele caszuri au intervenit jandarmii, fiind vorba de tentative de furt.

Primul incident a avut loc în jurul amiezii. Au fost implicați trei bărbați din Iași. Aceștia nu doar că au furat produse, dar s-a lăsat și cu scandal.

Prima intervenție a avut loc marți în jurul orei 12.00, când doi bărbați au ales mai multe produse de pe rafturile magazinului, iar la casa de marcat nu le-au scanat și achitat integral. Jandarmii au intervenit la fața locului și au constatat faptul că în zonă a acționat un grup format din trei bărbați care au sustras diferite produse alimentare.

Pe numele acestora au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal. Totodată, jandarmii i-au sancționat cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei pentru constituirea unui grup format din 3 sau mai multe persoane în scopul săvârșirii de acțiuni ilicite, respectiv cu 400 de lei amendă pentru provocarea unui scandal” au transmis reprezentanții IJJ BN.

La nici 6 ore distanță, o tânără din Viișoara a încercat să fure din același supermarket

Jandarmii au fost solicitați din nou, la același supermarket, la câteva ore distanță. De aceasstă dată, o tânără a încercat să sustragă un produs, fără să-l achite.

La nici 6 ore distanță, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița, a intervenit din nou la același hipermarket unde o tânără de 25 de ani a ascuns în buzunarul pantalonului un aparat de ras, trecând de casele de marcat fără să îl achite.

Pe numele acesteia au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, care au fost înaintate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor” au transmis reprezentanții IJJ BN.

Valoarea produselor sustrase de cei 4 se ridică la 450 de lei.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!