12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Două furturi dintr-un supermarket din Bistrița: Unul s-a lăsat cu scandal, al doilea cu dosar penal din cauza unui aparat de ras

Jandarmii au intervenit la două cazuri de furt, ieri, din același supermarket. Incidentele au avut loc la nici șase ore distanță. Prima dată a fost vorba de trei bărbați din Iași, iar a doua oară, o tânără din Viișoara.

Două incidente ierim, la nici 6 ore distanță, într-un supermarket din Bistrița. La ambele caszuri au intervenit jandarmii, fiind vorba de tentative de furt.

Primul incident a avut loc în jurul amiezii. Au fost implicați trei bărbați din Iași. Aceștia nu doar că au furat produse, dar s-a lăsat și cu scandal.

Prima intervenție a avut loc marți în jurul orei 12.00, când doi bărbați au ales mai multe produse de pe rafturile magazinului, iar la casa de marcat nu le-au scanat și achitat integral. Jandarmii au intervenit la fața locului și au constatat faptul că în zonă a acționat un grup format din trei bărbați care au sustras diferite produse alimentare.

Pe numele acestora au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal. Totodată, jandarmii i-au sancționat cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei pentru constituirea unui grup format din 3 sau mai multe persoane în scopul săvârșirii de acțiuni ilicite, respectiv cu 400 de lei amendă pentru provocarea unui scandal” au transmis reprezentanții IJJ BN.

La nici 6 ore distanță, o tânără din Viișoara a încercat să fure din același supermarket

Jandarmii au fost solicitați din nou, la același supermarket, la câteva ore distanță. De aceasstă dată, o tânără a încercat să sustragă un produs, fără să-l achite.

La nici 6 ore distanță, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița, a intervenit din nou la același hipermarket unde o tânără de 25 de ani a ascuns în buzunarul pantalonului un aparat de ras, trecând de casele de marcat fără să îl achite.

Pe numele acesteia au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, care au fost înaintate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor” au transmis reprezentanții IJJ BN.

Valoarea produselor sustrase de cei 4 se ridică la 450 de lei.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: