-0.2 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FII REPORTER: „De ce sunt oamenii așa răi?!? Săptămânal abandonează câini în Dumbrava!”

Localnicii din Dumbrava sunt oripilați, în ultima perioadă, de lipsa de milă a oamenilor. „Săptămânal vin și abandonează câini aici la noi. Pe unii i-am luat, dar nu îi putem salva pe toți! De ce sunt oamenii așa răi?!?”, se întreabă aceștia.

În ultimele săptămâni, localitatea Dumbrava, din comuna Livezile, a devenit locul de abandonare a câinilor. Localnicii spun că săptămânal vin mașini în viteză, lasă și pleacă.

Pe unii câini i-au adoptat cei din zonă, însă nu îi pot lua pe toți.

Nu știm ce să mai facem! Săptămânal lasă câini în stradă, la casele noastre! Îi abandonează oamenii și pleacă! Noi suntem sătui! Tot vin în curțile noastre, flămânzi! Am mai luat și noi din ei. Dar oamenii sunt răi și nu înțeleg de ce îi abandonează! Păcat!

Îi lasă înainte de centrul Dumbravei, dar vă spunem, în fiecare duminică apar! Deci săptămânal apar câini noi, flămânzi, abandonați! Nu știm ce să mai facem!! Unde să sunăm? Pe cine să sesizăm? Nu am prins numere de mașini, că nu am fost pe fază. Dar în fiecare săptămână apar câini noi, flămânzi, la noi în sat”, au transmis localnicii din zonă reporterilor Bistrițeanul.ro.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Nu in ultimele saptamani ci in ultimi doi ani, de suntem disperati. Numai eu stiu cate drumuri am facut cu ei la doctori sau le-am gasit familii, dar cu greu mare!! Trebuie puse camere de luat vederi pentru a vedea acele gunoaie umane

  2. pentru ca primariile in loc sa aplice legea…..dorm si taie frunze la caini!!!! Legea prevede clar ce caini si in ce conditii ii poti detine….dar ce sa vezi se fac recensaminte si numaratori si atat!!!! nu se ia nici o masura. nu se sterilizeaza fortat cainii care nu sunt sterilizati de prin curti, case etc, nu se amedeaza proprietarii ca nu ii sterilizeaza, microcipeaza etc….iata cati bani la bugetul local ar face primarii numai din asta. Ca nu e casa fara un pisic sau caine!!!! si doar 20% sunt in regula conform legii. Dar primaria doarme pe ea cu viceprimari si consilieri de-a valma!!!!!!!!!!!!!! de asta!!!!!!!!!!
    domnule du-te cu politia, verifca daca cainele ii legal cu acte, sterilizat, daca nu, ia patrupedul fortat, sterilizeaza-l tu primarie, du-l inapoi la stapan cu amenda aferenta sa acopere costurile, da-i interdictie sa mai detina patrupede vreo 10 ani, si iata cum incet incet pe rand in cativa ani ai control.! e simplu!!!!!! foarte simplu!!! da trebe sa vrei ca in SINGAPORE !!!!! la mine la bloc nu a batut de 5 ani nimeni niciodata la usa sa ma intrebe daca am, daca e sterilizat daca are acte, etc!!!! nimeni!!!! si atunci ce va mirati??? ba ii mai si schingiuim…. asa ca neam crestin ce ne pretindem….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...