-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Încă o agresiune în Parcul Regele Mihai I: O femeie a lovit o copilă

Agresiuni sexuale și agresiuni fizice, tot mai dese, în Bistrița… Ieri, o femeie a lovit o copilă, fiind apelat 112. Echipajul Poliției Locale a intervenit și a contactat părinții minorei.

La finalul anului trecut, polițiștii bistrițeni aveau în lucru 11 dosare de agresiune sexuală petrecute pe raza municipiului Bistrița.

Mergeam la plimbare în parcul mare din Bistrița, când – de nicăieri – un bărbat mi-a pus mâna pe fund. I-am atras atenția, dar a plecat și s-a făcut că nu mă aude”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, o femeie, așa cum puteți citi aici:

Agresată sexual în Parcul Mare! Sunt tot mai multe plângeri de acest gen

În luna mai 2023, patru tineri au lovit și împușcat cu pistol tip airsoft mai mulți tineri, în zona Big, în încercarea de a-i jefui.

BISTRIȚA: Amenințați cu o armă și loviți, în plină stradă, pentru a li se fura lucrurile

La începutul lunii august 2023, o tânără a fost lovită cu brutalitate de alte adolescente. Victima a ajuns la spital.

ȘOCANT! O adolescentă de 14 ani a fost bătută în plină zi, în parcul central

Patrulele în zona Parcului Regele Mihai I s-ar fi intensificat în urma incidentului din luna august. Cu toate acestea, agresiunile nu încetează. Ieri, o femeie a lovit o copilă.

În luna august a acestui an, o adolescentă a fost agresată în parcul municipal Regele Mihai I al României. Urmare a acestui lucru, Poliția Locală a intensificat patrulele în zonă.

Ieri, în urma unui apel 112 am fost sesizați că tot în parcul municipal, o persoana de sex feminin a agresat fizic un minor.
Echipajul ce deservește apelurile 112 pentru zona parcului s-a deplasat la locul sesizat unde era în desfășurare un conflict, în urma căruia, o persoană de sex feminin a lovit o minoră.
Au fost contactați părinții minorei, cărora le-a fost solicitată prezența la locul conflictului.
Având în vedere că este vorba despre o posibilă infracțiune, au fost anunțate organele competente”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Eu alerg in fiecare zi prin parc la o ora destul de tarzie e adevart , dar n am vazut nici tipenie de politist in parc, in schimb aurolaci si tot felul sunt la fiecare pas.

    • Confirm cele spuse de dumneavoastra. Eu circul deseori prin parc, dar nu se vede nici urma de patrule. Iar autoturismele circula nestingherite, chiar si pe contrasens. Mai este sau nu interzisa circulatia pt neriverani? Eu nu cred!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.