10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO: Echipa de robotică de la CN Liviu Rebreanu, în semifinalele taberei Open Robotics Intelligent Grid 2023

 

Bolts and Gears, echipa de robotică a Colegiului Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița, a ajuns în semifinalele taberei Open Robotics Intelligent Grid 2023, desfășurată la Timișoara.

Suntem extrem de bucuroși să împărtășim cu voi că am ajuns în semifinalele acestei competiții incredibile din cadrul taberei Open Robotics Intelligent Grid 2023! În primul rând, vrem să transmitem un imens „Mulțumim!” organizatorilor, sponsorilor, partenerilor, staff-ului voluntar și tuturor celor implicați în crearea acestui eveniment incredibil.

Nu în ultimul rând, vrem să le mulțumim echipei Team CSH pentru această tabără, care a fost o oportunitate unică de a manifesta spiritul FTC (First Tech Challenge) și de a ne perfecționa cunoștințele din domeniul STEM„, spun membrii Bolts and Gears.

Ei au avut la dispoziţie 48 de ore pentru a-şi demonstra imaginația și priceperea în construirea unui robot, pe o temă aleatorie.

La tabăra de robotică au participat aproximativ 150 de elevi din toată ţara.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!