19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

FOTO: Echipa de robotică de la CN Liviu Rebreanu, în semifinalele taberei Open Robotics Intelligent Grid 2023

 

Bolts and Gears, echipa de robotică a Colegiului Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița, a ajuns în semifinalele taberei Open Robotics Intelligent Grid 2023, desfășurată la Timișoara.

Suntem extrem de bucuroși să împărtășim cu voi că am ajuns în semifinalele acestei competiții incredibile din cadrul taberei Open Robotics Intelligent Grid 2023! În primul rând, vrem să transmitem un imens „Mulțumim!” organizatorilor, sponsorilor, partenerilor, staff-ului voluntar și tuturor celor implicați în crearea acestui eveniment incredibil.

Nu în ultimul rând, vrem să le mulțumim echipei Team CSH pentru această tabără, care a fost o oportunitate unică de a manifesta spiritul FTC (First Tech Challenge) și de a ne perfecționa cunoștințele din domeniul STEM„, spun membrii Bolts and Gears.

Ei au avut la dispoziţie 48 de ore pentru a-şi demonstra imaginația și priceperea în construirea unui robot, pe o temă aleatorie.

La tabăra de robotică au participat aproximativ 150 de elevi din toată ţara.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...