17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Șoferii prinși băuți la volan nu pot fi duși la Centrul de Permanență. Ce spun medicii:

Managerul Spitalului Județean a spus că ar dori redirecționarea șoferilor prinși băuți la volan, către centrele de permanență. Medicii de aici susțin că așa ceva nu se poate. Ei vin cu explicații, dar și cu alte propuneri:

În cadrul unei conferințe de presă, managerul Gabriel Lazany a făcut o propunere. Pentru decongestionarea UPU acesta sugera direcționare așoferilor prinși băuți la volan spre Centrele de Permanență.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti aici:

Cum vrea Lazany să „aerisească” sala de așteptare de la UPU! O categorie de pacienți va fi trimisă în altă parte

Astăzi, medicii care fac de gardă la Centrul de permanență Bistrița au explicat că așa ceva este imposibil.

Nu putem, nu avem voie să încărcăm Centrul de Permanență cu așa ceva. Asta ar însemna, să fie tot timpul cineva de gardă. Sau să vină la mine la cabinet să mi-l aducă pe șoferul respectiv” a explicat dr Alina Moldovan.

Aceștia susțin că i-au prezentat managerului Lazany alte variante. Despre ce e vorba puteți vedea în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/FP8aMtd3_ZY” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...