6.8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

FOTO: Solista de jazz din Bistrița, Oana Laura Mureșan, s-a căsătorit în Sri Lanka. A fost dragoste la prima vedere

Oana Laura Mureșan – una dintre cele mai promițătoare interprete de jazz din Bistrița – s-a căsătorit în Sri Lanka, chiar de ziua ei. „Am făcut doar starea civilă, pentru că Sri Lanka este lockdown… A fost dragoste la prima vedere”, ne-a mărturisit Oana Laura Mureșan.

După un an de zile în care a fost profesoară de pian la Liceul de muzică „Tudor Jarda”, Oana Laura Mureșan s-a reîntors la meleagurile de care s-a îndrăgostit în studenție.

A revenit în Sri Lanka – o insulă superbă, în care artista din Bistrița a lucrat câteva luni în trecut.

Înveșmântată într-o spectaculoasă rochie de mireasă cumpărată din Asia, Oana Laura Mureșan și-a unit destinul, zilele trecute, cu tânărul Janith Gamlath. 

Îmi voi continua aici activitatea profesională. Am cântat aici și mai demult, în vreo patru rânduri. Așa l-am cunoscut pe logodnicul meu, care este și el muzician – saxofonist.

A fost dragoste la prima vedere. Ne-am căsătorit deocamdată la starea civilă, chiar de ziua mea, în 13 septembrie…”, ne-a povestit încântată tânăra artistă. 

În Sri Lanka este lockdown. Nu avem voie să facem mai nimic… De aceea ai mei nu au reușit să ajungă. De abia am reușit să ajung eu, după luni de zile de așteptări… Nu știm încă dacă vom face și nuntă în toată regula. Ne mai gândim și decidem după ce mai trece pandemia de covid…”, a mai povestit Oana Laura Mureșan. 

Sri Lanka a cucerit-o deja pe tânăra solistă din Bistrița. „Este o țară tare frumoasă. E o insulă cam de mărimea Transilvaniei, cu un peisaj spectaculos și foarte divers. Și oamenii sunt deosebiți. Parcă mult mai calzi decât noi… Foarte prietenoși. Îți sar în ajutor imediat…”, ne-a mărturisit Oana Laura Mureșan. 

Ar fi șanse ca inclusiv melomanii din Bistrița să se bucure de un concert al tinerilor căsătoriți. „Este foarte posibil să ajungem la Bistrița anul viitor. Dacă va fi posibil, am fi încântați să susținem și un concert împreună…”, ne-a dezvăluit artista.

OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Oana Laura Mureşan – Amintiri dintr-un hotel de lux din Macao

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...