20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

BISTRIȚA: Picături de rouă încropite de Elfiarmaroc, la Casa Argintarului

Elfiarmaroc – alias Loredana Istrate este nelipsită de la târgurile de produse hand-made Produs în Bistrița-Năsăud. Ne uimește periodic cu creațiile sale și ne luminează sărbătorile cu obiectele decorative create de ea. 

Elfiarmaroc – adică Loredana Istrate – „elful” care știe să împletească vise, emotii și zâmbete cu o simplă atingere magică – ne invită la vernisaj.

Miercuri, 22 septembrie de la ora 17.00, Loredana Istrate ne va dezvălui o nouă dimensiune a personalității sale artistice.

Este vorba despre o expoziție cu totul specială marca Elfiarmaroc. Până acum am admirat-o în micile creații hand-made. Acum e momentul să descoperim și picturile Loredanei Istrate. Sunt toate reunite la Casa Argintarului, sub forma a „22 de picături de Rouă de pe Lună”: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!