16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

BISTRIȚA: Picături de rouă încropite de Elfiarmaroc, la Casa Argintarului

Elfiarmaroc – alias Loredana Istrate este nelipsită de la târgurile de produse hand-made Produs în Bistrița-Năsăud. Ne uimește periodic cu creațiile sale și ne luminează sărbătorile cu obiectele decorative create de ea. 

Elfiarmaroc – adică Loredana Istrate – „elful” care știe să împletească vise, emotii și zâmbete cu o simplă atingere magică – ne invită la vernisaj.

Miercuri, 22 septembrie de la ora 17.00, Loredana Istrate ne va dezvălui o nouă dimensiune a personalității sale artistice.

Este vorba despre o expoziție cu totul specială marca Elfiarmaroc. Până acum am admirat-o în micile creații hand-made. Acum e momentul să descoperim și picturile Loredanei Istrate. Sunt toate reunite la Casa Argintarului, sub forma a „22 de picături de Rouă de pe Lună”: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...