23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

SONDAJ pentru părinți: Ce părere aveți despre cursurile online sau testarea elevilor la școală…?!

Un sondaj de amploare circulă de ieri în mediul online: părinții sunt invitați să-și dea cu părerea în legătură cu orele online sau testarea elevilor la școală. Inițiativa aparține Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți din învățământul preuniversitar.

Este primul sondaj major în rândul părinților, după un altul, derulat anul trecut, când au fost închise toate școlile, în urma scenariului roșu. Cei mai mulți dintre părinți considerau atunci că școala respectă regulile de prevenire și că deschiderea școlii nu a dus la creșterea numărului de cazuri Covid-19.

Părinții sunt invitați de această dată să-și spună părerea despre școala fizică versus  școala online, testarea elevilor, măsurile de prevenție, dar și despre modificarea structurii anului școlar.

Sondajul este realizat de Federația Națională a Asociațiilor de Părinți – Învățământul Preuniversitar.

Sondajul poate fi completat aici.

„În contextul pandemic în care ne aflăm și care a influențat activitățile educative din unitățile de învățământ din întreaga lume, FNAP vă invită să răspundeți la câteva întrebări care vizează percepția dumneavoastră cu privire la impactul imediat și pe termen mediu al acestor activități asupra instruirii elevilor”, argumentează inițiatorii acestui demers. 

Părinții sunt întrebați în legătură cu progresul copiilor în acumularea de cunoștințe și nevoia de activități remediale, eficiența școlii online sau prelungirea anului școlar.

De asemenea, ei pot să transmită din îngrijorările cu care s-au confruntat de-a lungul orelor online. Părinții sunt invitați să-și dea cu părerea și în legătură cu predarea în format fizic, în diverse condiții – modificarea structurii anului școlar pe viitor, testarea Covid-19 în școli sau respectarea măsurilor de prevenție.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...