7.4 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

SONDAJ pentru părinți: Ce părere aveți despre cursurile online sau testarea elevilor la școală…?!

Un sondaj de amploare circulă de ieri în mediul online: părinții sunt invitați să-și dea cu părerea în legătură cu orele online sau testarea elevilor la școală. Inițiativa aparține Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți din învățământul preuniversitar.

Este primul sondaj major în rândul părinților, după un altul, derulat anul trecut, când au fost închise toate școlile, în urma scenariului roșu. Cei mai mulți dintre părinți considerau atunci că școala respectă regulile de prevenire și că deschiderea școlii nu a dus la creșterea numărului de cazuri Covid-19.

Părinții sunt invitați de această dată să-și spună părerea despre școala fizică versus  școala online, testarea elevilor, măsurile de prevenție, dar și despre modificarea structurii anului școlar.

Sondajul este realizat de Federația Națională a Asociațiilor de Părinți – Învățământul Preuniversitar.

Sondajul poate fi completat aici.

„În contextul pandemic în care ne aflăm și care a influențat activitățile educative din unitățile de învățământ din întreaga lume, FNAP vă invită să răspundeți la câteva întrebări care vizează percepția dumneavoastră cu privire la impactul imediat și pe termen mediu al acestor activități asupra instruirii elevilor”, argumentează inițiatorii acestui demers. 

Părinții sunt întrebați în legătură cu progresul copiilor în acumularea de cunoștințe și nevoia de activități remediale, eficiența școlii online sau prelungirea anului școlar.

De asemenea, ei pot să transmită din îngrijorările cu care s-au confruntat de-a lungul orelor online. Părinții sunt invitați să-și dea cu părerea și în legătură cu predarea în format fizic, în diverse condiții – modificarea structurii anului școlar pe viitor, testarea Covid-19 în școli sau respectarea măsurilor de prevenție.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...