8.5 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Pregătește cizmulițele pentru Moș Nicolae, alături de SPA Shoes! Îți cureți pantofii la SPA Shoes, iar papuceii celui mic au parte de o igienizare gratuită

SPA Shoes, specialiștii care redau viața și strălucirea pantofilor cât ai clipi, îi ajută pe cei mici să-și pregătească cizmulițele pentru vizita lui Moș Nicolae. Mai mult, vin și cu o promoție specială de sărbători: îți aduci pantofii la curățat, iar papuceii celui mic sunt igienizați gratuit.

Te pregătești alături de cel mic de vizita lui Moș Nicolae? Specialiștii de la SPA Shoes te ajută să-l întâmpini pe cel mai iubit moș cu ghetuțele și cizmulițele curate ca lacrima.

Dacă apelezi la ei pentru curățare, de astăzi și până în 6 decembrie, SPA Shoes curăță gratuit și papuceii celui mic. Sunt luați în calcul orice fel de papucei, cu condiția să nu fie mai mari de numărul 34.

De mai bine de jumătate de an, bistrițenii au la dispoziție un loc magic, unde pantofii lor recapătă strălucirea de altă dată. Pe „magicienii” de la SPA Shoes îi găsiți în Piața Centrală, peste drum de Biserica Evanghelică, foarte aproape de Pietonalul Liviu Rebreanu.

Oferă servicii de igienizare și dezinfectare cu lumină UV, abur și soluții profesionale, iar specialiștii SPA Shoes refac și părțile textile deteriorate, tocurile sau talpa, cu probleme.

De asemenea, există și servicii de vopsire sau chiar lărgire, pentru un plus de confort. Se pot umple și pernele de aer în cazul pantofilor sport.

Mai puteți citi despre SPA Shoes:

SPA Shoes a ajuns la Bistrița! Transformă orice pantofi dragi prin curățare, igienizare, vopsire

UGG-urile tale nu arată prea bine? Le fac ca noi cei de la SPA Shoes Bistrița

Pernele pantofilor tăi sport nu se simt bine? Nu-i nimic, prind viață la SPA Shoes

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: