15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

SPECIAL! La Căianu Mic zeci de umbrele multicolore asigură umbra în părculețul comunei

Zeci de umbrele multicolore asigură umbra în părculețul din centrul comunei Căianu Mic. Primarul Paul Știr spune că a văzut ideea implementată în mai multe orașe și-a decis să o aducă tocmai la Căianu Mic.

Părculețul din centrul comunei Căianu Mic s-a transformat într-o pată de culoare. Primăria a comandat mobilier urban nou și a decis să îi dea puțină personalitate cu ajutorul unor umbrele multicolore.

Zeci de umbrele multicolore asigură umbra în părculeț. Primarul Paul Știr spune că a văzut ideea în mai multe orașe din țară și a decis să o implementeze și în comuna pe care o păstorește.

 „Am înnoit puțin părculețul și am văzut că se practică chestia asta cu umbreluțe prin mai multe orașe și-am zis: hai să facem și noi. De vreo lună de zile le-am cumpărat. E o chestie așa mai fashion”, a declarat primarul Paul Știr.

Foto: Paul Știr.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.