14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Spitalul din Beclean duce lipsă de medici. Cu ce încearcă să îi „momească”

Spitalul Orășenesc Beclean caută specialiști, pe psihiatrie, neurologie, pediatrie, medicină de urgență sau neonatologi. Pe lângă aparatura de ultimă generație de la ambulatoriul spitalului, unitatea medicală îi mai „momește” pe cei care vor să profeseze la Beclean cu locuințe de serviciu.

Potrivit publicației Viața Medicală de luna aceasta, Spitalul Orășenesc Beclean caută medici B.F.T. recuperare medicală; psihiatru; internist; neurolog; pediatru; neonatolog; medicină de urgență; epidemiolog) pentru contract pe perioadă nedeterminată.

Unitatea medicală încearcă să îi atragă pe specialiști cu o policlinică proaspăt reabilitată și dotată cu aparatură de ultimă generație. Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean a fost reabilitat anul trecut, fiind modernizat și dotat cu aparatură de ultimă generație, printr-un proiect în valoare de 10.060.314 lei (2,2 milioane euro).

De asemenea, pentru tinerii specialiști din domeniul sănătății din urbea de pe Someș, Primăria Beclean a construit 24 de locuințe destinate închirierii prin Agenția Națională de Locuințe (ANL).

Populaţia arondată Spitalului Orășenesc Beclean este formată din 13 comune (Braniştea, Nuşeni, Chiochiş, Șintereag, Șieu-Odorhei, Uriu, Petru Rareş, Spermezeu, Negrileşti, Căianu Mic, Târlişua, Ciceu Giurgeşti şi Ciceu Mihăieşti) şi oraşul Beclean.

Nicolae Avram

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!