3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Spitalul din Beclean duce lipsă de medici. Cu ce încearcă să îi „momească”

Spitalul Orășenesc Beclean caută specialiști, pe psihiatrie, neurologie, pediatrie, medicină de urgență sau neonatologi. Pe lângă aparatura de ultimă generație de la ambulatoriul spitalului, unitatea medicală îi mai „momește” pe cei care vor să profeseze la Beclean cu locuințe de serviciu.

Potrivit publicației Viața Medicală de luna aceasta, Spitalul Orășenesc Beclean caută medici B.F.T. recuperare medicală; psihiatru; internist; neurolog; pediatru; neonatolog; medicină de urgență; epidemiolog) pentru contract pe perioadă nedeterminată.

Unitatea medicală încearcă să îi atragă pe specialiști cu o policlinică proaspăt reabilitată și dotată cu aparatură de ultimă generație. Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean a fost reabilitat anul trecut, fiind modernizat și dotat cu aparatură de ultimă generație, printr-un proiect în valoare de 10.060.314 lei (2,2 milioane euro).

De asemenea, pentru tinerii specialiști din domeniul sănătății din urbea de pe Someș, Primăria Beclean a construit 24 de locuințe destinate închirierii prin Agenția Națională de Locuințe (ANL).

Populaţia arondată Spitalului Orășenesc Beclean este formată din 13 comune (Braniştea, Nuşeni, Chiochiş, Șintereag, Șieu-Odorhei, Uriu, Petru Rareş, Spermezeu, Negrileşti, Căianu Mic, Târlişua, Ciceu Giurgeşti şi Ciceu Mihăieşti) şi oraşul Beclean.

Nicolae Avram

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...