14.3 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Spitalul din Beclean duce lipsă de medici. Cu ce încearcă să îi „momească”

Spitalul Orășenesc Beclean caută specialiști, pe psihiatrie, neurologie, pediatrie, medicină de urgență sau neonatologi. Pe lângă aparatura de ultimă generație de la ambulatoriul spitalului, unitatea medicală îi mai „momește” pe cei care vor să profeseze la Beclean cu locuințe de serviciu.

Potrivit publicației Viața Medicală de luna aceasta, Spitalul Orășenesc Beclean caută medici B.F.T. recuperare medicală; psihiatru; internist; neurolog; pediatru; neonatolog; medicină de urgență; epidemiolog) pentru contract pe perioadă nedeterminată.

Unitatea medicală încearcă să îi atragă pe specialiști cu o policlinică proaspăt reabilitată și dotată cu aparatură de ultimă generație. Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean a fost reabilitat anul trecut, fiind modernizat și dotat cu aparatură de ultimă generație, printr-un proiect în valoare de 10.060.314 lei (2,2 milioane euro).

De asemenea, pentru tinerii specialiști din domeniul sănătății din urbea de pe Someș, Primăria Beclean a construit 24 de locuințe destinate închirierii prin Agenția Națională de Locuințe (ANL).

Populaţia arondată Spitalului Orășenesc Beclean este formată din 13 comune (Braniştea, Nuşeni, Chiochiş, Șintereag, Șieu-Odorhei, Uriu, Petru Rareş, Spermezeu, Negrileşti, Căianu Mic, Târlişua, Ciceu Giurgeşti şi Ciceu Mihăieşti) şi oraşul Beclean.

Nicolae Avram

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.