8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Spitalul Județean participă la cele mai importante premii dedicate mediului medical din țară cu heliportul și o operație în premieră

Spitalul Județean de Urgență Bistrița participă la Romanian Healthcare Awards, cele mai importante premii dedicate mediului medical din țară. Unitatea medicală s-a înscris cu heliportul, dar și cu operația în premieră, în care o pacientă a fost trezită în timpul intervenției.

Romanian Healthcare Awards sunt cele mai importante premii dedicate mediului medical din România. Evenimentul, care se organizează în fiecare an, are un juriu internațional. Decernarea premiilor va avea loc la începutul lunii viitoare.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a intrat în concurs cu heliportul construit pe acoperițul unității medicale, dar și cu o operație.

„Am intrat cu proiectul de construcție a Heliportului și la o categorie pe cazuri medicale cu acel acel caz de Awake brain surgery, gestionat de către medicul Anca Moldovan și medicul chirurg Andrei Farcaș. Am înscris spitalul la cele două categorii”, a precizat managerul spitalului, Gabriel Lazany, la Bistrițeanul Live.

Este vorba despre o operație pe creier, în timpul căreia, pacienta a fost trezită. Operația a avut loc anul acesta în luna iulie. Pacienta avea o tumoră, iar acum se simte bine. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.