2.4 C
Bistrița
vineri, decembrie 3, 2021

Spitalul Județean participă la cele mai importante premii dedicate mediului medical din țară cu heliportul și o operație în premieră

Spitalul Județean de Urgență Bistrița participă la Romanian Healthcare Awards, cele mai importante premii dedicate mediului medical din țară. Unitatea medicală s-a înscris cu heliportul, dar și cu operația în premieră, în care o pacientă a fost trezită în timpul intervenției.

Romanian Healthcare Awards sunt cele mai importante premii dedicate mediului medical din România. Evenimentul, care se organizează în fiecare an, are un juriu internațional. Decernarea premiilor va avea loc la începutul lunii viitoare.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a intrat în concurs cu heliportul construit pe acoperițul unității medicale, dar și cu o operație.

„Am intrat cu proiectul de construcție a Heliportului și la o categorie pe cazuri medicale cu acel acel caz de Awake brain surgery, gestionat de către medicul Anca Moldovan și medicul chirurg Andrei Farcaș. Am înscris spitalul la cele două categorii”, a precizat managerul spitalului, Gabriel Lazany, la Bistrițeanul Live.

Este vorba despre o operație pe creier, în timpul căreia, pacienta a fost trezită. Operația a avut loc anul acesta în luna iulie. Pacienta avea o tumoră, iar acum se simte bine. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...