26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Sportul bistrițean, îngenuncheat de COVID! Gloria Bistrița, nevoită să-și amâne meciul

Echipa de handbal a Bistriței a fost depistată cu COVID 19, la întoarcerea din turneu. Și echipa de fotbal a primit aceeași lovitură. După ce nouă jucători au fost depistați pozitiv, meciul de sâmbătă se anulează.

Sportul bistrițean a fost îngenuncheat de virusul Sars-Cov-2.

Echipa de handbal a bistrițenilor, Gloria 2018, a primit lovitura celor 20 de teste pozitive, la întoarcerea din turneul de la Sfântu Gheorghe.

Nici Gloria Bistrița, echipa de fotbal nu a scăpat.

După ce a primit o lovitură recentă- pierderea susținerii financiare a Primăriei Bistrița, Gloria Bistrița mai primește o lovitură- nouă jucători și doi antrenori au fost depistați pozitiv cu COVID 19.

Astfel, sunt nevoiți să amâne meciul care s-ar fi disputat mâine.

Gloria ar fi trebuit să joace sâmbătă, de la ora 14.00, cu Sportul Șimleul Silvaniei, în etapa a 9-a din Liga a treia. Însă partida va fi amânată, la cererea bistrițenilor, care au primit astăzi rezultatele ultimelor teste anti Covid. Echipa se află pe locul 6 în clasament și ar fi trebuit să joace, la Bistrița, cu formația de pe locul 4. Regulamentul prevede că fiecare echipă poate amâna orice meci o singură dată, iar a doua oară pierde cu 3-0. Gloria e la primul meci amânat, urmând să joace săptămâna viitoare, tot acasă, cu CSM Satu Mare” scrie sportulbistrițean.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: