17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

OPORTUNITATE: 10.000 de lei, pentru tinerii artiști și sportivi din Bistrița. Înscrieri, până în 15 iunie

22 de tineri din Bistrița au obținut finanțare în valoare totală de 32.700 lei, prin programul de sprijin financiar oferit de Fundația pentru Comunitate. În acest an, se pun la bătaie 560.000 lei. Fiecare candidat poate obține maximum 10.000 lei.

Până în 15 iunie inclusiv tinerii artiști și sportivi din Bistrița-Năsăud pot depune solicitări de finanțare în programul de sprijin financiar derulat de Fundația pentru Comunitate și MOL România.

Cu acești bani se pot achiziționa materiale, echipament sportiv sau instrumente muzicale. Se oferă bani și pentru cheltuielile de deplasare la concursuri, festivaluri sau în cantonamente.

Din 2006 și până acum, 22 de tineri din Bistrița au obținut sprijin financiar prin intermediul acestui program.

Este vorba despre Alexandru Grecu (chitară clasică), Claudiu Emil Bozbiciu (clarinet), Iasmina Palage (flaut), Bianca Guzu (balet), Mihai Nagy (tenis de masă), Sebastian Hărăguș și Alexandra Pleșan (dans sportiv).

Alături de aceștia, au obținut finanțare și 15 copii de la Clubul de GO al Palatului Copiilor din Bistrița.

Programul este dedicat sportivilor și artiștilor cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani. Tinerii de peste 18 ani, care au obținut finanțare în anii anteriori, sunt invitați să se înscrie într-o categorie specială, destinată lor.

Cei interesați pot depune proiectele online – AICI, pe site-ul Fundației Pentru Comunitate.

Data limită de depunere a proiectelor este 15 iunie 2023 inclusiv.

Pot fi înscrise atât proiecte individuale, cât și pentru echipe sportive sau ansambluri artistice.

Solicitarea de finanțare trebuie să conțină descrierea rezultatelor solicitanților, precum și recomandările profesorilor și antrenorilor pregătitori. Totodată, solicitarea trebuie să includă o listă cu obiectivele de viitor și bugetul necesar pentru realizarea acestora.

Le recomandăm tinerilor să înceapă cât mai repede procedura de înscriere, care este simplă. Le recomandăm să aloce timp suficient și pentru documentele opționale, care pot constitui avantaj.

Atât realizările din ultimii doi ani, cât și scopul pe care doresc să-l atingă în perioada următoare, pentru care solicită finanțarea, trebuie explicate foarte clar”, a explicat András Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate.

 220.000 lei sunt destinați sportului, iar 200.000 lei sunt dedicați domeniului artelor.

Pentru categoria de vârstă de peste 18 ani s-au alocat 140.000 lei. Aici pot solicita sprijin tinerii care au beneficiat deja de sponsorizări în anii anteriori și au depășit vârsta majoratului.

Mai multe informații despre acest program descoperiți accesând: www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.