6.8 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

FOTO Taximetriștii au rămas fără stații în Bistrița! Reclamă multe promisiuni ale municipalității și dezinteres total

Taximetriștii bistrițeni au reclamat o problemă după ce mai multe străzi din Bistrița au rămas fără marcajul stațiilor de taxi, printr-o stație trecând chiar o pistă de biciclete sau bălți, pietriș și noroi.

Stațiile rămase sunt nefuncționale sau sunt prea mici, cu puține locuri, în raport cu numărul mașinilor de taxi din municipiu.

Administrația le-a promis, între timp, taximetriștilor că vor fi făcute stații noi. Acest lucru încă nu a fost realizat, stațiile au fost doar desființate.

Bistrițeanul.ro a luat legătura cu un administrator al unui firme de taxi din oraș care a explicat problema pe care o au de mai mult timp.

 „Stația de la C.R. Vivu, de la Podu Jelnei, e desființată și s-a făcut în locul ei pistă de biciclete. Din vară, primarul a promis că stația va fi mutată lângă Profi, ceea ce nu s-a întâmplat. Cea de pe Împăratu Traian nu mai e, sunt mașini în permanență parcate acolo și am făcut sesizări, dar nimeni nu le ia în considerare.

În stația de la Han au fost 5 locuri, nu mai e nimic, nici măcar stâlpul pe care scria „stație de taxi”. Am înteles că va fi și stația asta desființată. Cea din Piața Unirii (7 locuri) e ocupată de mașini particulare. Nu se ia nicio măsură, chiar dacă anunțăm permanent că sunt alte autoturisme parcate în locul taxiurilor.

În stația de la Leoni, după ce că sunt două locuri, e neamenajată, plin de bălți și e neutilizabilă. Taximetristul nu poate ajunge în stație, clientul nu poate urca în mașină.

Cea de la Carrefour a fost desființată și au transformat-o în stație de autobuz.

La Dedeman avem promisiuni de unul sau doi ani că ne face parcare vizavi de Alex Dora, în parcarea de TIR-uri. Nimic realizat până la urmă.

În Decebal, lângă piață, e plin de mașini private și nu ia nimeni nicio măsură. Locurile de taxi erau oricum insuficiente, cu toate că locul era plătit de la începutul anului. Toate locurile rezervate pentru mașinile de taxi sunt plătite de la începutul lui 2022 cu o sumă nu tocmai mică, iar acum nu poți beneficia de ceea ce ai plătit”, a declarat administratorul firmei de taxi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...