12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Statul plătește aproape 10 milioane de lei, lunar, pentru copiii bistrițeni

La nivelul județului nostru sunt aproape 60.000 de copii care beneficiază de alocații, din diferite categorii. Pentru aceștia, începând cu luna aprilie, statul plătește aproximativ 10 milioane de lei, lunar.

Alocațiile de stat pentru copii s-au majorat începând cu luna aprilie a acestui an.

La nivelul județului nostru există, în prezent, 59.070 copii care beneficiază de acest ajutor. Astfel, lunar, Statul virează la Agenția Județeană de Plăți și Asistență Socială Bistrița Năsăud aproape 10 milioane de lei.

După majorări, alocațiile sunt de 150 lei în loc de 84 de lei, la categoriile aferente, respectiv 300 în loc de 200 de lei. Aceste modificări au dus aproape la dublarea sumei pe care Statul o virează celor de la AJPIS.

Mai jos aveți împărțirea pe categorii și o comparație a cheltuielilor lunare înainte de majorări și după majorări.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?