8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Ștefania: De iau proba asta, îmi deschid restaurant și pun gomboții la desert!

Prima probă a semifinalei Chefi la Cuțite, sezonul V, a venit cu o provocare extraordinară. Cei nouă concurenți rămași în joc au avut de reprodus „desertul ca la mama acasă”. „Dacă îmi iau proba asta, eu îmi și deschid restaurant și pun gomboții la desert”, a zis Ștefania.

Rândurile s-au strâns, iar în concurs au mai rămas doar 9 concurenți. Sezonul V al emisiunii Chefi la Cuțite se apropie de final!

În penultimul battle a ieșit Elena Rus, în concurs rămânând doar Ștefania Manea.

„Chiar dacă nu am zeci de ani în bucătărie, uite-mă în semifinală! Vreau să fie totul bine și să trec mai departe!”, a zis aceasta.

Înainte de prima probă a semifinalei, cei dragi ai concurenților i-au salutat și încurajat printr-un mesaj video. Ștefania a fost emoționată la fiecare video, însă atunci când și-a văzut fiica și părinții, a izbucnit în plâns.

Pentru a rămâne în gând cu cei dragi, proba a fost „desertul ca la mama acasă”.

Ștefania a ales să gătească „gomboții cu prune, de pe Bârgău. Și dacă îmi iau proba asta, îmi deschid restaurant și pun la desert gomboți”.

Din nefericire, preparatul Ștefaniei nu a impresionat, iar aceasta a părăsit competiția, împreună cu Robertino, din echipa verde!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: