10.9 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Ștefania: De iau proba asta, îmi deschid restaurant și pun gomboții la desert!

Prima probă a semifinalei Chefi la Cuțite, sezonul V, a venit cu o provocare extraordinară. Cei nouă concurenți rămași în joc au avut de reprodus „desertul ca la mama acasă”. „Dacă îmi iau proba asta, eu îmi și deschid restaurant și pun gomboții la desert”, a zis Ștefania.

Rândurile s-au strâns, iar în concurs au mai rămas doar 9 concurenți. Sezonul V al emisiunii Chefi la Cuțite se apropie de final!

În penultimul battle a ieșit Elena Rus, în concurs rămânând doar Ștefania Manea.

„Chiar dacă nu am zeci de ani în bucătărie, uite-mă în semifinală! Vreau să fie totul bine și să trec mai departe!”, a zis aceasta.

Înainte de prima probă a semifinalei, cei dragi ai concurenților i-au salutat și încurajat printr-un mesaj video. Ștefania a fost emoționată la fiecare video, însă atunci când și-a văzut fiica și părinții, a izbucnit în plâns.

Pentru a rămâne în gând cu cei dragi, proba a fost „desertul ca la mama acasă”.

Ștefania a ales să gătească „gomboții cu prune, de pe Bârgău. Și dacă îmi iau proba asta, îmi deschid restaurant și pun la desert gomboți”.

Din nefericire, preparatul Ștefaniei nu a impresionat, iar aceasta a părăsit competiția, împreună cu Robertino, din echipa verde!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....