-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Electrica Furnizare avertizează: Aveți grijă cu cine încheiați contracte de electricitate!

Tot mai multe sesizări au ajuns în ultima perioadă la Electrica Furnizare. Oamenii se plâng că la ușă le-au sosit agenți care se prefăceau a fi angajați Electrica. Vizitele se finalizau cu contracte încheiate… pentru alte companii. La ce trebuie să fiți atenți:

La urechile reprezentanților Electrica Furnizare au sosit numeroase plângeri și sesizări privind înșelătorii făcute în numele companiei.

Răspundem (n.r. pe această cale) numeroaselor sesizări primite de la clienṭi referitor la o serie de practici prin care au fost induşi în eroare de reprezentanṭi ai unor companii de furnizare de electricitate. Din analiza sesizărilor am constatat că unii agenṭi care se prezentau la clienṭi acasă lăsau să se înṭeleagă că sunt reprezentanṭi ai Electrica Furnizare”, anunță reprezentanții companiei.

Astfel, înainte de a încheia orice contract, potențialii clienți trebuie să fie atenți la următoarele aspecte:

  • Asiguraṭi-vă că agentul care vă prezintă o ofertă vă informează corect asupra furnizorului pe care îl reprezintă;
  • Citiṭi cu atenṭie conṭinutul documentelor puse la dispoziṭie;
  • Nu semnaṭi documente în care există câmpuri necompletate sau nu sunt stipulate clar informaṭii importante precum: preṭul, termene de plată, taxe de reziliere, penalităṭi;
  • Solicitaṭi întotdeauna, pentru dumneavoastră, un exemplar din fiecare document pe care îl semnaṭi;

Ce faceți dacă ați semnat un contract

Dacă totuși s-a semnat un contract, dar nu se mai dorește serviciul respectiv, există o soluție.

Este bine să ştiṭi că în calitate de consumator, beneficiați de o perioadă de 14 zile pentru a vă putea retrage dintr-un contract încheiat în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justificați decizia de retragere”, mai anunță reprezentanții companiei.

De asemenea, cei care sunt victimele unei astfel de înșelătorii sunt rugați să anunțe compania pentru a se lua măsurile necesare.

„Vă rugăm să ne sesizaṭi  orice practică pe care o considerați ca fiind neconcurențială pentru a vă putea consilia şi pentru a fi redirecṭionată către autorităṭile statului”, conchide conducerea Electrica Furnizare.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.