26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Stelian Dolha: Exemplu de bune practici, pentru mediul de afaceri local. Gaz românesc în Bistrița-Năsăud

Stelian Dolha – candidatul Alianței PNL USR-Plus la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud – a vizitat recent două firme din zona industrială a Bistriței. „Este o problemă cu care ne confruntăm de multă vreme și pe care cei care conduc astăzi Consiliul Județean o știau. Dar nu au luat nicio măsură…

„Împreună cu echipa liberală am vizitat două firme bistrițene care pot fi date ca exemplu de bune practici pentru mediul de afaceri local.
Trebuie susținute astfel de practici, dar și să le fie deschise porțile către noi oportunități, atât pentru crearea unor noi locuri de muncă, cât și pentru creșterea nivelului de trai în județul nostru.
Îmi asum ca, din poziția de președinte al Consiliului Județean, să sprijin total dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud pe toate nivelurile pentru a susține, astfel, și evoluția mediului privat, atât pentru creșterea calității vieții în județul nostru, cât și pentru asigurarea unui viitor tinerilor care se îndreaptă din ce în ce mai mult spre marile orașe”, consideră Stelian Dolha. 

„Rețele de gaz inteligente, în județul Bistrița-Năsăud. Asta îmi doresc. Aceasta este prioritatea mea din 27 septembrie. Pentru că lemnul de foc este deja din ce în ce mai scump și din ce în ce mai greu de procurat de oamenii în vârstă. Este o problemă cu care ne confruntăm de multă vreme și pe care cei care conduc astăzi Consiliul Județean o știau. Dar nu au luat nicio măsură”, avertizează Stelian Dolha: 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FStelianDolha%2Fvideos%2F669601770602890%2F&show_text=0&width=560″ /]

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 21200012)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...