12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Stimulente financiare pentru medicii din Spitalul Județean. La ce sumă ar putea ajunge:

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița ar putea primi stimulente financiare. Consilierii județeni vor avea pe masă un proiect de hotărâre în acest sens, chiar săptămâna aceasta.

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița ar putea primi stimulente financiare. Propunerea, care vine chiar din partea reprezentanților unității medicale, va fi discutată în Consiliul Județean, săptămâna aceasta.

„Conform datelor din adresa Spitalului Județean de Urgență Bistrița și a raportului privind execuția bugetară, rezultă că, la capitolul cheltuieli de personal se înregistrează economii din care pot fi acordate unele stimulente financiare lunare personalului medical și de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița”, se arată în documentele acestui proiect.

Potrivit aceluiaș proiect de hotărâre, stimulentele financiare lunare pe care le va putea oferi Spitalul Județean de Urgență medicilor săi nu pot depăși două salarii minime brute, pe țară.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...