6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Suceavean prins cu un transport ilegal, pe raza județului nostru!

Un tânăr sucevean a fost oprit în trafic de polițiștii bistrițeni. Transportul său s-a dovedit a încălca legea, așa că marfa i-a fost confiscată. Omul s-a ales și cu o amendă.

Polițiștii bistrițeni au efectuat ieri diferite controale în trafic. S-au dat amenzi, s-au reținut permise, s-au scris avertismente.

Totuși, în cadrul acțiunii, un sucevean a fost prins cu un transport ilegal. Tânărul s-a ales cu amendă și i-a fost și confiscată marfa.

„De asemenea, în cadrul acțiunii, pe DJ151, la ieșire din localitatea Șintereag spre Lechința, polițiștii rutieri au depistat în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 28 ani, din județul Suceava, care transporta cantitatea de 2500 kg de produse cerealiere, în valoare de aproximativ 2500 lei, fără să dețină documente de proveniență legală. Astfel, polițiștii Serviciului de la Investigarea Criminalității Economice au aplicat o sancțiune contravențională conform Legii 12/1990 – privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 500 lei. Totodată, polițiștii de la investigarea criminalității economice au dispus ridicarea în vederea confiscării a cantității de 2500 kg de produse cerealiere”, explică reprezentanții IPJ BN într-un comunicat remis presei.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: