-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Suma URIAȘĂ primită ca amendă de o firmă. Plus alte pierderi suferite

Polițiștii au sancționat contravențional o firmă din Lunca Ilvei, în urma neregulilor descoperite, pe linie silvică. Pe lângă suma uriașă ce a trebuit să o plătească, firma a mai rămas și fără alte bunuri din incintă: unele temporar, altele definitiv.

Verificările pe linie silvică sunt în plină desfășurare în această săptămână.

După ce o firmă de pe Valea Bârgăului a fost amendată cu 6.000 lei și a trebuit să plătească încă aproape 7.000 de lei contravaloarea lemnului furat, a venit rândul Văii Ilvelor să fie verificată de ilegalități.

Astfel, ieri, în urma unor controale efectuate pe Valea Ilvelor, polițiștii Biroului Delicte Silvice au constatat nereguli la un depozit de material lemnos, din Lunca Ilvei.

Mai exact, polițiștii au stabilit faptul că societatea comercială în cauză ar fi efectuat două transporturi de material lemnos folosind același aviz de însoțire și fără respectarea normelor legale.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 27.000 lei.

Materialul lemnos, în cantitate totală de 18,80 mc, în valoare de 6.260 lei a fost confiscat, iar mijlocul de transport folosit la comiterea contravenției a fost confiscat.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: