-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de reducere la achiziția unei mașini noi, cei de la RUBIN vin cu vești bune: DISCOUNT de 3000 de Euro la unul dintre cele mai iubite modele ale coreenilor de la SsangYong: KORANDO. Noul model are acum o reducere de 3.000 de euro, cu dealerul autorizat RUBIN Bistrița.

Programul Rabla pentru autoturisme vine în ajutorul celor ce vor să-și cumpere o mașină nouă, în schimbul casării a două mașini de peste 15 ani. Doar că nu toți ”prind” programul Rabla, astfel că visul unei mașini noi trebuie amânat.

Cei de la RUBIN vin cu o ofertă dedicată în special acestora. Noul model de SsangYong are o reducere de 3.000 de euro.

Noul model KORANDO are tracțiune față, cutie manuală și un motor de 1,5 și 163CP.
Astfel, prețul la care poate fi achiziționat este de 19.800 euro + TVA (valoare finală – 23.570 euro), cu 3.000 de euro mai ieftin decât prețul de listă.

Mai mult, mașina beneficiază de una dintre cele mai generoase garanții oferite de piața auto: 5+5 ani! Astfel vă puteți bucura de o mașină nou-nouță, la un preț excelent, cu o garanție extinsă de 10 ani.

Pe cei de la RUBIN îi găsiți în Bistrița, pe Calea Dejului nr. 63/O, cartier Viișoara. Puteți vedea și compara noile modele urmărind site-ul rubin.ro sau pagina de Facebook SsangYong Bistrita.

Dacă aveți întrebări, cei de la showroom vă stau la dispoziție la numărul de telefon 0739.888.882.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.