3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Coldău, Teaca și Beclenuț. Mâine, străzi din Beclean fără apă

În vederea efectuării unor lucrări impuse  pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile, astăzi 28 septembrie, între orele 09.00 – 17.00 (estimativ), în localitățile Coldău (total) și Beclenuț (parțial).

Între orele 11.00 – 14.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Teaca, pe strada Horia – total.

Se întrerupe furnizarea apei potabile, mâine 29 septembrie, între orele 09.00 – 16.00 (estimativ), în Beclean între străzile Dobrogeanu Gherea și Grigore Silași, Blocurile A 40, D 20, Policlinica și Blocul social.

Aquabis anunță sistarea furnizării apei potabile astăzi, 28 septembrie, de la orele 23.00, până mâine 29 Septembrie la ora  06.00,  în localitățile Budacu de Jos, Buduș, Simionești, Monariu, Jelna, Satu Nou, Petriș și Orheiu Bistriței – pentru ca nivelul apei din rezervoare să atingă cote optime.

Reiterăm rugămintea de a folosi apa potabilă provenită din rețeaua publică cu prudență și responsabilitate, îndeosebi în această perioadă, doar în scopuri esențiale – pentru băut, nevoi igienico-sanitare și casnice, și de a evita sau reduce frecvența acțiunilor precum irigații, spălarea trotuarelor, umplerea piscinelor.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: