-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

VIDEO – Continuă minunile în campania de combatere a cerșetoriei: Încă un „olog” vindecat de polițiștii locali

Polițiștii locali bistrițeni continuă cu minunile, în cadrul campaniei de combatere a cerșetoriei. Încă un „olog”, aflat în cărucior cu rotile, a fost „vindecat” și sancționat!

Vă rog frumos să vă ridicați lângă cărucior! Așa! Să vadă toată lumea că puteți!” – a fost „porunca” dată unui cerșetor, ieri.

Bărbatul aflat în cărucior cu rotile apela la mila publicului, în fața unui supermarket. Acesta se „plângea” că nu poate munci din cauză că e țintuit într-un cărucior cu rotile. Au apărut însă polițiștii locali și angajații Direcției de Asistență Socială care i-au schimbat starea.

Bărbatul a fost pus să se ridice și să facă mai mulți pași, lucru care i-a ieșit „ca la carte”. Apoi a fost sancționat pentru că cerșea.

„Colegii noștri sunt minunați! Știm asta foarte bine! Ei fac minuni de când a început campania de combatere a cerșetoriei! 

Din ciclul „minunile de la Bistrița”, postăm altă înregistrare…” au transmis polițiștii locali pe Facebook.

Nu e prima „minune” înfăptuită în cadrul campaniei de combatere a cerșetoriei. Un alt bărbat a fost „vindecat” în Piața Decebal, iar un tânăr – în fața supermarketului Kaufland.

VIDEO – MINUNE azi în Piața Decebal: La „porunca” unui polițist local, unui cerșetor i-au „crescut” picioarele

Încă un cerșetor vindecat miraculos: De data aceasta, la intrarea în Kaufland

Dacă doriți să ajutați la combaterea cerșetoriei, pe lângă a NU mai da bani celor care apelează la mila publicului, sesizați cazurile la:

  • telefonul cetățeanului: 0800 0800 33
  • WhatsApp: 0756 122 070
  • e-mail: [email protected]
  • prin aplicația IReport.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...