13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Supe cremă, salate, fructe de mare sau pizza de la Cafe Noir – livrate acasă sau serviciu!

Până târziu în noapte, de la Cafe Noir poți comanda pentru acasă cam tot ce-ți dorește sufletul: supe cremă, salate, fructe de mare, pizza și multe altele! O excelentă cafea de la River sau un delicios desert pot, de asemenea, să-ți însenineze zilele:

O soluție simplă și foarte utilă în aceste zile – la Cafe Noir. Poți comanda pentru acasă sau pentru birou nu doar cafeaua excepțională a celor de la River, ci și mâncare bună de tot. 

Mâncarea se livrează și la domiciliu, cu un simplu telefon la 0758.729.065 sau un mesaj pe pagina de Facebook CAFE  NOIR!

La micul dejun, puteți alege o omletă generoasă sau un sandwich consistent, cu jambon Serrano pus în chifla caldă, proaspătă, abia scoasă din cuptorul Cafe Noir.

La prânz puteți încerca ceva nou, cum ar fi o supă cremă de ciuperci sau brocoli, pastele sau risotto cu fructe de mare. Merită încercate și preparatele din carne! Mușchiul de vită sau porc este gătit și servit aici după o rețetă unică. Iar coastele sunt bine rumenite și bune de te lingi pe degete!

La orice oră din zi sau din noapte e binevenită o pizza generoasă, umplută cu tot dragul și cu cele mai bune ingrediente, după gustul vostru.

Iar la desert, dacă vreți să încercați ceva special, comandați o Cremă catalană. Dacă vă plac clătitele și ciocolata, cereți musai pancakes cu Nutella. Cei care țin diete sau vor un meniu mai light, trebuie să consulte meniul: fie că e vorba de mic dejun, prânz sau cină, sigur vor găsi ceva cu puține calorii, pe gustul lor. 

Dacă dați un Like paginii lor de Facebook – Cafe Noir veți fi la curent cu toate noutățile și ofertele!

Iar dacă vreți să comandați acasă sau la serviciu vreo delicatesă din meniul Cafe Noir, nu trebuie decât să dați un telefon la 0758.729.065…!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.