16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Super finală de Karaoke cu Acustring’s Band, vineri seara, la Taverna Dogarilor!

Seara de vineri, 12 octombrie, se anunță una de excepție la Taverna Dogarilor de pe Strada Alexandru Odobescu! De la ora 20:00 va avea loc finala concursului de Karaoke desfășurat pe parcursul a cinci săptămâni. Invitat special la finală este Alexa Dragu, concurentă la Vocea României. Locurile sunt limitate!

Pe parcursul a cinci săptămâni, serile de vineri au fost pline de distracție și show. Bistrițenii prezenți la Taverna Dogarilor, atât pe terasă cât și în interiorul micului restaurant au cântat alături de Acustring’s Band dintr-un repertoriu vast, atent pregătit de organizatori. Fiecare seară de vineri s-a încheiat cu multe premii și desemnarea unui câștigător care a intrat în finala de vineri, 12 octombrie. Ionela, Miriam, Alex, Fane și Bianca au demonstrat că știu să se distreze, dar mai ales să cânte bine. Cei cinci tineri vor face un super show alături de Fane, Emi, Vivi și Marcel, membrii trupei Acustring’s Band. Premiile surpriză la finala de Karaoke vor fi asigurate de Taverna Dogarilor și Social Media Care Srl, firma care organizează astfel de evenimente.

„Ne bucură faptul că bistrițenii au prins drag de aceste seri în care au ocazia să asculte muzică live de calitate, să guste din preparatele noastre atent pregătite și să cânte împreună cu band-ul. Iată că după cinci seri frumoase avem și finaliștii care promit să aducă voia bună, cântecul și distracția la Taverna Dogarilor. Tot vineri va fi alături de Acustring’s Band și Alexa Dragu, bistrițeanca noastră dragă care ne reprezintă cu mândrie orașul la concursul televizat Vocea României de la ProTV. Așadar, vă așteptăm cu drag vineri, 12 octombrie, pentru a vă susține favoriții”, a precizat pentru Bistriteanul.ro, Honoria Rațiu, administratorul micului restaurant.

Și cum locurile sunt limitate, mai puteți rezerva o masă pentru vineri seara, 12 octombrie, de la ora 20:00 la Taverna Dogarilor sunând la 0363/401273, 0744930183 sau direct prin mesaj pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tavernadogarilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.