6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

SUPER! O companie bistrițeană a „sărbătorit” 18 ani de existență amenajând un traseu pentru drumeți între Lunca Ilvei și Tășuleasa Social

La început de weekend, Tășuleasa Social a inaugurat încă 20 de km de traseu pe Via Transilvanica. Ce este special la acest traseu este că are fundament și este proiectul unei companii. Așa a ales compania bistrițeană Datacor să marcheze cei 18 ani de existență.

Compania Datacor a împlinit anul acesta 18 ani de funcționare. Producătorul bistrițean a ales să marcheze acest moment într-un mod inedit și să dea înapoi comunității. A adoptat 20 de kilometri din Via Transilvanica, parte din traseu care are inclusiv fundament.

Traseul care leagă Tășuleasa Social de Lunca Ilvei a fost finalizat într-un timp record. Va găzdui în iunie un maraton. „Traseul școală” a fost inaugurat chiar la începutul acestui weekend.

„V-am povestit anul trecut că prietenii noștri de la Datacor și-au asumat 20 de km de traseu pe VT. Care să devină un circuit, pe care noi l-am numit „traseul școală”, între Lunca Ilvei și Tășuleasa Social. O porțiune cum zice vorba „cât 1.000 de cuvinte”, care să concentreze esența drumului nostru. Acolo vom organiza cel mai frumos maraton dinh lume, pe data de 19 iunie.”, au transmis cei de la Tășuleasa Social.

Foto: Tășuleasa Social

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...