12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Super provocare în acest weekend pentru motociclistul Sorin Pop

Îi stă în față un nou circuit. Noi cerințe și „impuneri”. Dar îi plac provocările, așa că bistrițeanul Sorin Pop pregătește „o figură frumoasă”. Vrea să reprezeinte Bistrița, cu cinste, și la Campionatul de Motociclism Viteză de la Urziceni.

Încă o șansă ca Bistrița să fie cunoscută printre motocicliștii din Europa. Concurenți din mai multe țări se află, începând de azi, la Motorpark România, în Urziceni.

Aici se desfășoară a 3-a etapă a Motorcycle Racing Championship MOTORC, un campionat de motociclism viteză.

Bistrițeanul Sorin Pop este și el prezent acolo, hotărât să reprezinte orașul nostru, cu cinste. Circuitul de la Urziceni este o adevărată provocare.

„Diferența față de celelalte etape este mersul pe circuit în sens invers acelor de ceasornic. Este un circuit nou, trebuie să abordezi totul diferit, trasee, viraje, totul nou! Lungimea circuitului este de 4,2 km, iar în cursă se va merge 12 ture. Voi încerca să fac o figură frumoasă, să reprezint cu cinste Municipiul Bistrița! Nu mă las ușor!”, a spus încrezător Sorin Pop.

Astăzi, motocicliștii au antrenamente libere, mâine au loc calificările, iar duminică are loc cursa efectivă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?