6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

SUPERCOM Bistrița: Câte tone de deșeuri s-au colectat în cadrul campaniilor gratuite din prima parte a anului 2022

Operatorul de salubrizare SC Supercom a organizat în prima jumătate a anului 2022, în Bistrița-Năsăud, nu mai puțin de patru campanii gratuite de colectare a deșeurilor.

Locuitorii au beneficiat, până în luna iulie, de trei campanii gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase și o campanie de colectare gratuită a deseurilor predominant vegetale.

În urma acestor campanii, Supercom Bistrița a colectat 24,92 tone deșeuri voluminoase, respectiv 31,12 tone deșeuri vegetale.

Cantitatea de deșeuri voluminoase ridicată de Supercom Bistrița din fața porții cetățenilor este tot mai mare, de la o campanie la alta. Prin urmare, pe lângă cele două campanii gratuite de colectare a deșeurilor vegetale, S.C Supercom organizează campanii gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase. Este vorba despre alte campanii decât cele destinate echipamentelor electrice sau electrocasnice. Aceste campanii se organizează de șase ori anual pentru cetățenii din mediul urban, și de patru ori anual pentru cetățenii din mediul rural.

Cu exceptia campaniilor gratuite, deseurile voluminoase pot fi colectate de operator la cerere, de la detinatori, contra cost. Există și posibilitatea pentru locuitorii judetului sa depuna deseurile voluminoase la unul dintre cele 5 Centre de Colectare: 

  • Bistrița – Narciselor – Viișoara
  • Galații Bistriței,
  • Beclean,
  • Năsăud
  • Sângeorz-Băi.

În timpul programului de lucru, deșeurile depuse aici sunt preluate gratis.

Următoarea campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase pe care Supercom o pregăteste pentru mediul urban și rural, este programată în 22-27 august 2022.

Rugămintea pentru cetățenii judetului Bistrita-Nasaud este să respecte programul de ridicare personalizat, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială. Programul va fi comunicat în timp util.

Cetățenii județului sunt rugați, totodată, să renunțe la obiceiul de a depozita deșeurile voluminoase pe domeniul public, în afara campaniilor.

Pentru solicitări, comenzi și alte informații care vizeaza activitatea Supercom Bistrița, putem fi contactați pe adresa de email: [email protected],  la numărul de telefon: 0263.944 (Dipecerat) sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...