19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

SUPERCOM Bistrița: Câte tone de deșeuri s-au colectat în cadrul campaniilor gratuite din prima parte a anului 2022

Operatorul de salubrizare SC Supercom a organizat în prima jumătate a anului 2022, în Bistrița-Năsăud, nu mai puțin de patru campanii gratuite de colectare a deșeurilor.

Locuitorii au beneficiat, până în luna iulie, de trei campanii gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase și o campanie de colectare gratuită a deseurilor predominant vegetale.

În urma acestor campanii, Supercom Bistrița a colectat 24,92 tone deșeuri voluminoase, respectiv 31,12 tone deșeuri vegetale.

Cantitatea de deșeuri voluminoase ridicată de Supercom Bistrița din fața porții cetățenilor este tot mai mare, de la o campanie la alta. Prin urmare, pe lângă cele două campanii gratuite de colectare a deșeurilor vegetale, S.C Supercom organizează campanii gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase. Este vorba despre alte campanii decât cele destinate echipamentelor electrice sau electrocasnice. Aceste campanii se organizează de șase ori anual pentru cetățenii din mediul urban, și de patru ori anual pentru cetățenii din mediul rural.

Cu exceptia campaniilor gratuite, deseurile voluminoase pot fi colectate de operator la cerere, de la detinatori, contra cost. Există și posibilitatea pentru locuitorii judetului sa depuna deseurile voluminoase la unul dintre cele 5 Centre de Colectare: 

  • Bistrița – Narciselor – Viișoara
  • Galații Bistriței,
  • Beclean,
  • Năsăud
  • Sângeorz-Băi.

În timpul programului de lucru, deșeurile depuse aici sunt preluate gratis.

Următoarea campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase pe care Supercom o pregăteste pentru mediul urban și rural, este programată în 22-27 august 2022.

Rugămintea pentru cetățenii judetului Bistrita-Nasaud este să respecte programul de ridicare personalizat, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială. Programul va fi comunicat în timp util.

Cetățenii județului sunt rugați, totodată, să renunțe la obiceiul de a depozita deșeurile voluminoase pe domeniul public, în afara campaniilor.

Pentru solicitări, comenzi și alte informații care vizeaza activitatea Supercom Bistrița, putem fi contactați pe adresa de email: [email protected],  la numărul de telefon: 0263.944 (Dipecerat) sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...