22.2 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

SUPERCOM Bistrița – Precizări în legătură cu situația deșeurilor de lângă clădirea Romtelecom

Referitor la situația prezentată în articolul dumneavoastră publicat în 5 august 2022, prin care se face trimitere la activitatea noastră de salubritate, considerăm necesar să facem câteva precizări.

Supercom Bistrița a făcut câteva precizări, referitoare la nemulțumirile unor bistrițeni din apropierea clădirii Romtelecom:

FII REPORTER: Bistrițenii de lângă piața Mihai Eminescu, nemulțumiți pentru că gunoaiele se colectează mult prea rar

Este îmbucurător faptul că a crescut cantitatea de deșeuri reciclabile. Prin urmare, Operatorul SC Supercom ridică în municipiul Bistrița deșeurile de la containerele semi-îngropate ori de câte ori este nevoie: o dată pe săptămână, sau chiar și la interval de 2-3 zile, atunci când situația o impune, nicidecum doar o dată pe lună.

Operatorul de salubrizare se ocupă îndeaproape de monitorizarea acestor containere de 3mc. Însă accesul la platformele de colectare în vederea golirii este îngreunat de cele mai multe ori, de mașinile parcate neregulamentar, în foarte multe dintre locațiile din municipiul Bistrita.

Una dintre platformele la care întâmpinăm probleme în activitatea de golire este cea din apropierea centrului Dorna Medical din piața Mihai Eminescu, la care se face referire în articol.

Activitatea de salubritate este una dinamică, iar pozele care reflectă de fapt realitatea din teren din această dimineață sunt cele atașate.

Apelăm din nou la responsabilitatea cetățenilor, pe care îi rugăm să susțină și să permită desfășurarea activității în condiții normale. În continuare, îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate.

Ori de câte ori este nevoie, îi rugăm să ne contacteze pe adresa de email[email protected],  la numărul de telefon: 0263.944 (Dipecerat), sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268.

Fără îndoială, dorința și responsabilitatea fiecăruia dintre noi este să avem un oraș curat”, a transmis Supercom Bistrița. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ar fi ideal ca supercom sa taie fanta de la containerele ingropate si sa lase orificiul de alimentare, mare cat capacul, nu doar o forma dreptunghiulara ingusta cum e acum. Asa va garantez ca va creste putin rata de colectare selectiva, pentru ca multi oameni nu se chinuie sa introduca prin fanta aia mica deseurile.
    Eu nu le arunc acolo decat daca vad ca e decupata alimentarea si pot sa arunc sacul in care am plastic sau sticla, sau nu trebuie sa ma chinui sa „zdrobesc” cartonul pana la dimensiuni minuscule ca sa intre pe fanta. Dar adun selectiv deseurile, in saci separati, doar ca uneori nu poti arunca deseurile unde trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...