4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Supercom Bistrița: Se distribuie în continuare pubele galbene. Cum puteți intra în posesia lor

Supercom Bistrița îi informează pe bistrițeni că acțiunea de distribuire a euro-pubelelor galbene cu o capacitate de 240 L continuă. Acestea sunt destinate colectării deșeurilor reciclabile din plastic și metal.

Persoanele fizice care nu dețin deja o asemenea pubelă galbenă sunt așteptate la sediul Supercom (str. Drumul Cetății, nr.11), pentru a primi una. 

Cei care doresc să primească pubela galbenă se pot prezenta la adresa indicată în intervalul orar 08:00-17:00, de luni până vineri.

Pentru situații speciale, există varianta ca europubela galbenă să fie livrată la domiciliu. Aceasta se poate realiza în baza unei solicitări făcute la dispeceratul Supercom (telefon: 0263.944 / tel verde: 0800800268), sau pe adresa de email [email protected]. Cu acest prilej, se va face și o programare”, transmite Supercom Bistrița. 

Cetățenii primesc europubelele gratis, doar în baza cărții de identitate, după semnarea procesului verbal de predare-primire.

În cazul celor care solicită distribuirea la domiciliu, este util ca o copie a cărții de identitate să fie trimisă odată cu solicitarea, pe adresa de email [email protected], pentru întocmirea procesului verbal de predare-primire.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...