-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

SUPERCOM: Lucrările de infrastructură din Bistrița afectează inclusiv programul de colectare a deșeurilor

Mașinile operatorului de salubritate sunt blocate în trafic între două și patru ore, în fiecare zi – anunță Supercom. În câteva zone, accesul mașinilor este interzis din cauza lucrărilor de infrastructură care au început în Bistrița. „Acest lucru duce inevitabil la decalarea programului în ceea ce privește activitatea de colectare a deșeurilor de la beneficiari.”

În contextul situației create de lucrările de infrastructură, cetățenii sunt rugați să fie înțelegători cu eventualele intârzieri care apar. De asemenea, acolo unde operatorului nu îi este permis să ajungă în fața porții, recipienții de colectare trebuie să fie scoși la drumul de acces – anunță Supercom.

În momentul în care lucrările de infrastructură vor fi finalizate și accesul va fi permis, activitatea va fi onorată așa cum este prevăzut.

Facem eforturi ca beneficiarii să se bucure de serviciile noastre, chiar și în situațiile care nu ne permit desfășurarea activității în condiții normale.

Asigurăm cetățenii de întreaga noastră disponibilitate!

Ori de câte ori este nevoie, îi rugăm să ne contacteze pe adresa de email[email protected],  la numărul de telefon 0263.944 (Dipecerat), sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268”, tranmsit cei de la Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...