-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Surpriză: Bicicleta pe care o pedala avea origini nemțești și a ajuns la el prin metode neortodoxe

Polițiștii năsăudeni au indisponibilizat o bicicletă pe care pedala un tânăr. Aceasta a ajuns la Năsăud tocmai din Germania, dar nu prin metode oneste. Oamenii legii verifică acum ”traseul” bicicletei.

Un tinerel din Năsăud care se plimba cu bicicleta au văzut că oamenii legii sunt foarte interesați de ceea ce el pedalează.

După investigații mai amănunțite, polițișsii năsăudeni au relizat că bicicleta respectivă e de origine nemțească. Și că a ajuns la Năsăud prin metode neortodoxe.

Au indisponibilizat-o și acum fac cercetări cu privire la ”traseul” acesteia.

”La data de 23 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat și indisponibilizat o bicicletă, reclamată ca fiind sustrasă din Germania. Bicicleta, în valoare de 13.000 de lei, se afla în posesia unui tânăr de 18 ani, din Năsăud. Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca, în cooperare cu autoritățile din Germania, să stabilească împrejurările în care bunul sustras a ajuns pe teritoriul țării noastre” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: