6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

SURPRIZA Panoramic Colibița: Un spectaculos ponton, alei, plajă și bănci de poveste

Dacă sunteți în Colibița și vreți să admirați lacul în toată splendoarea lui, musai să ajungeți pe pontonul superb amenajat recent de Panoramic Colibița. Vă puteți plimba pe alei, să vă odihniți sufletul pe băncile unicat, de poveste. Și aveți ocazia să admirați peisajul spectaculos care se dezvăluie de aici.

Puteți parca și chiar cumpăra o cafea, o gustare sau un vin local de la magazinul Delice Pan, de la intrarea către Hotelul Panoramic Colibița.

Vizavi este calea de acces spre ponton, unde vă puteți bucura de toată zona de recreere la care au lucrat intens în ultimele luni echipele de proiectare și execuție de la Amicii Building.

A ieșit un loc cu adevărat de poveste, de care avea nevoie Colibița.

Aleile vă vor conduce spre lac, iar în drum vă puteți opri să vă trageți sufletul sau pur și simplu să vă încărcați sufletul de frumos pe bancile cu adevărat de poveste. Cele zece bănci care vă așteaptă aici sunt speciale, sunt unicat, și spun, împreună, povestea Colibiței.

Au fost realizate în Bistrița, la VRG Viișoara, iar mai apoi pictate manual de pictorul bistrițean Victor Voicu.

Fiecare bancă este o pagină de poveste. Iar dacă le veți urmări (după numerotare) veți putea afla toată povestea raiului din Colibița.

A fost amenajată inclusiv o plajă cu nisip. Iar de anul viitor veți putea sta la soare pe șezlonguri simple sau pe șezlongurile plutitoare, de pe lac.

De anul viitor, zona de recreere cu plajă și șezlonguri va fi deschisă publicului, indiferent dacă sunt sau nu turiști cazați la Panoramic Colibița.

Așadar, amenajarea nu e încă la final, de toate facilitățile pregătite urmând să vă puteți bucura de anul viitor.

Până atunci, puteți vizita zona și pontonul, ca să vă bucurați de frumusețea lacului. Cu o singură rugăminte din partea celor de la Panoramic Colibița: Păstrați curățenia!

Seara, zona este luminată feeric. Iar o altă surpriză este sunetul ambiental pe care îl veți descoperi odată ajunși aici.

Ambarcațiunile pot ancora pe ponton doar cu permisiunea celor de la Panoramic Colibița. Iar dacă vreți să organizați un eveniment pe ponton, nu trebuie decât să-i contactați.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...