18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

VIDEO: TIR cu cherestea cuprins de flăcări pe centura Bistriței

Un echipaj al poliției locale Bistrița a observat că dintr-un TIR încărcat cu cherestea iese fum. Au chemat pompierii, în timp ce au ajutat șoferul să decupleze capul tractor. Pompierii s-au luptat 20 de minute cu flăcările…

În timpul patrulării din timpul nopții, echipajul de poliție locală din compartimentul Siguranța Circulație a observat pe centura Bistriței un TIR parcat. Acesta era încărcat cu cherestea și din el ieșea fum.

Au apelat rapid la 112 și au cerut ajutorul pompierilor. Totodată, l-au ajutat pe șoferul TIR-ului să decupleze capul tractor pentru a preveni extinderea flăcărilor către acesta.

Apoi s-au mobilizat cu extinctoare până la sosirea echipajelor pompierilor.

Echipajele ISU BN au luptat cu flăcările aproximativ 20 de minute. Au ars prelata și cheresteaua superficial.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: