12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

VIDEO: TIR cu cherestea cuprins de flăcări pe centura Bistriței

Un echipaj al poliției locale Bistrița a observat că dintr-un TIR încărcat cu cherestea iese fum. Au chemat pompierii, în timp ce au ajutat șoferul să decupleze capul tractor. Pompierii s-au luptat 20 de minute cu flăcările…

În timpul patrulării din timpul nopții, echipajul de poliție locală din compartimentul Siguranța Circulație a observat pe centura Bistriței un TIR parcat. Acesta era încărcat cu cherestea și din el ieșea fum.

Au apelat rapid la 112 și au cerut ajutorul pompierilor. Totodată, l-au ajutat pe șoferul TIR-ului să decupleze capul tractor pentru a preveni extinderea flăcărilor către acesta.

Apoi s-au mobilizat cu extinctoare până la sosirea echipajelor pompierilor.

Echipajele ISU BN au luptat cu flăcările aproximativ 20 de minute. Au ars prelata și cheresteaua superficial.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!